Έλλη Πασπαλά: "Η τηλεόραση δεν δίνει βήμα στον πολιτισμό"
Showbiz

Έλλη Πασπαλά: "Η τηλεόραση δεν δίνει βήμα στον πολιτισμό"

Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια, Έλλη Πασπαλά μιλά και εκφράζει την άποψή της για τα talent shows που υπόσχονται στους νέους καλλιτέχνες μια μεγάλη καριέρα και καταξίωση στο χώρο της μουσικής.



“Εγώ δεν νομίζω ότι μπορούν να προσφέρουν κάτι. Είναι προγράμματα που δεν με αφορούν, δεν τα παρακολουθώ και δεν έχουν καμία σχέση με τη μουσική, αλλά με τις επιχειρήσεις και την τηλεθέαση. Η μουσική δεν έχει σχέση με αυτό το είδος εκπομπών, εμένα με αφορά η τέχνη, η τέχνη της μουσικής, του τραγουδιού, ο κινηματογράφος χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί κάποιος να βγει από αυτά τα προγράμματα και να είναι πραγματικά καλλιτέχνης.

Τα νέα παιδιά στρέφονται προς τα εκεί γιατί είναι και αυτά σε απόγνωση και όντως τους προσφέρεται μια μεγάλη προβολή αλλά πρέπει κανείς να διακρίνει τη δημοσιότητα και την ουσία υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ τους. Αυτά τα πράγματα αρχίζουν και ισοπεδώνονται και μάλιστα σκέφτομαι αυτές τις μέρες πως είναι πραγματικά αξιοσημείωτο το γεγονός ότι δεν υπάρχουν στις ειδήσεις και στην τηλεόραση γενικότερα αφιερώματα στον πολιτισμό. Δεν υπάρχει βήμα, ουσιαστικά δεν υπάρχουν εκπομπές που μπορεί να προβληθεί μια μουσική παράσταση, είναι κάτι το ασύλληπτο, γιατί παλιότερα υπήρχαν αλλά τώρα καθόλου” δήλωσε η ερμηνεύτρια.

Πηγή: Το κεντρί της Μακεδονίας

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved