Ατύχημα για τον Ευθύμη Ζησάκη! Τι του συνέβη; (photos)
Showbiz

Ατύχημα για τον Ευθύμη Ζησάκη! Τι του συνέβη; (photos)

Ατύχημα είχε ο Ευθύμης Ζησάκης σήμερα και μάλιστα ενημέρωσε γι' αυτό τους διαδικτυακούς του φίλους. 

Ο ηθοποιός του οποίου η χρονιά δεν φαίνεται να είναι και η καλύτερη της ζωής του αν κρίνουμε από τα προβλήματα που αντιμετώπισε με συνεργασίες του τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση, τώρα έχει ακόμη έναν λόγο να νιώθει ατυχής.

Σήμερα βρέθηκε στον γιατρό και αφού έβγαλε ακτινογραφία για το χέρι του, διαπιστώθηκε ότι είχε ραγίσει το κόκκαλο.

Δεν αποκάλυψε με ποιον τρόπο τού συνέβη ό,τι του συνέβη, όμως ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες από την επίσκεψή του στον γιατρό, το χέρι του στην ακτινογραφία αλλά και τον ειδικό επίδεσμο που θα φοράει για το επόμενο διάστημα προκειμένου να "δέσει" το χέρι του και να αποκατασταθεί το όλο πρόβλημα.

Να θυμίσουμε ότι ο ηθοποιός εντελώς ξαφνικά αποχώρησε από το καστ της αγαπημένης σειράς "Το σόι σου" όπου πρωταγωνιστούσε και αργότερα ενώ είχαν ανακοινωθεί κάποιες συνεγασίες του στο θέατρο, ναυάγησαν και αυτές.

Πλέον, όμως, όπως υποσχέθηκε τόσο στον εαυτό του όσο και στους θαυμαστές του, αντιμετωπίζει τις αναποδιές του με χιούμορ και μαθαίνει από τα λάθη του για να μην τα ξανακάνει.

Δείτε στην παρακάτω gallery καρέ-καρέ σε φωτογραφίες πώς αντιμετώπισε ο ηθοποιός το πρόβλημα που του παρουσιάστηκε στο χέρι του...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved