Όλγα-Γωγώ Φαρμάκη: Τα επαγγελματικά σχέδια και η δημιουργία οικογένειας (photos)
Showbiz

Όλγα-Γωγώ Φαρμάκη: Τα επαγγελματικά σχέδια και η δημιουργία οικογένειας (photos)

Η Όλγα Φαρμάκη και η Γωγώ είναι αυτοκόλλητες. Έχουν δημιουργήσει τη δική τους σειρά ρούχων και κάνουν όνειρα για το μέλλον. 

Οι δυο αδελφές είναι αγαπημένες, κάνουν κοινά όνειρα και έχουν κοινούς στόχους. Ένας από αυτούς είναι και η δημιουργία οικογένειας και δεν το κρύβουν.

Στα επαγγελματικά σας όλα πάνε περίφημα. Βρίσκεστε σε μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο. Να φανταστώ πως κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και μετά προσωπικά;

«Αν και υπάρχει ελάχιστος ελεύθερος χρόνος, έχω καταφέρει να βρω μια ισορροπία. Με τον Σταύρο (σ.σ. Μαντόπουλο) είμαστε δυο χρόνια ζευγάρι. Μαζί του είμαι ήρεμη και πολύ καλά. Η σχέση μας έχει προχωρήσει και πλέον συζούμε»

Κάνεις και δουλειές του σπιτιού;

«Εννοείται! Μαγειρεύω, σκουπίζω, κάνω τα πάντα!»

Άρα είσαι και νοικοκυρά. Μαμά θέλεις να γίνεις

«Θα ήθελα πολύ να κάνω ένα παιδί. Εξάλλου, οι περισσότεροι συγγενείς, αλλά και οι κοντινοί φίλοι που βρίσκονται στο περιβάλλον μου έχουν κάνει παιδιά και τους βλέπω ακόμη πιο ευτυχισμένους. Μεγάλο ρόλο σε αυτή την επιθυμία παίζει βέβαια και ο σύντροφος μιας γυναίκας. Αυτό στη δική μου περίπτωση ισχύει. Είμαι πολύ ευτυχισμένη με τον σύντροφο μου και θεωρώ ότι γνωριστήκαμε την κατάλληλη περίοδο. Ταιριάζουμε και πλέον συνεννοούμαστε μόνο με τα μάτια. Είναι ο άνθρωπος μου και τον συμβουλεύομαι σε όλα όσα έχουν να κάνουν με τη ζωή μου. Ο Σταύρος έχει απίστευτη διαίσθηση και σπάνια πέφτει έξω σε αυτά που λέει. Επίσης, αυτό που μου αρέσει πολύ σε εκείνον είναι πως δεν λέει μεγάλα λόγια, αλλά το ενδιαφέρον του το δείχνει με τις πράξεις του. Άλλωστε, οι πράξεις δείχνουν ξεκάθαρα τις προθέσεις ενός ανθρώπου. Τα λόγια, πολλές φορές, μπορεί να είναι του αέρα»

Οι γονείς σου έχουν γνωρίσει τον Σταύρο;

« Ναι, τον έχουν γνωρίσει. Όμως οι γονείς μας δεν είναι παρεμβατικοί στις σχέσεις μας, αλλά υποστηρικτικοί» εξήγησε η Όλγα Φαρμάκη στο people

Και εσύ, Γωγώ, μαθαίνω ότι ο αρχηγός της ΑΕΚ και ποδοσφαιριστής Πέτρος Μάνταλος σε προσέχει!

«Ο Πέτρος είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Μολονότι είμαστε πάνω από έναν χρόνο μαζί, σχετικά πρόσφατα ανεβάσαμε μια φωτογραφία από τις διακοπές μας στον προσωπικό μου λογαριασμό στο instagram. Τόσο εγώ όσο κι εκείνος δεν είμαστε από τους ανθρώπους που θα διαλαλήσουν τη σχέση τους. Και, για να σου πω και την αλήθεια, είμαι λίγο προληπτική σε αυτά και δεν θέλω να μιλάω για τα προσωπικά μου»

Τετράδα βγαίνετε;

«Έχει συμβεί, ναι. Οι επαγγελματικές μας υποχρεώσεις, όμως, δεν επιτρέπουν να γίνεται αυτό ιδιαίτερα συχνά. Καλώς ή κακώς, όλοι μας έχουμε μια τρελή καθημερινότητα. Εδώ δεν προλαβαίνουμε καλά καλά να βγούμε με τη Γωγώ» εξήγησε η Όλγα Φαρμάκη.

Χρόνος μηδέν ούτε για διακοπές;

«Διακοπές πήγαμε με τον Πέτρο τον Ιούνιο. Τώρα τα κεφάλια μέσα, διότι προετοιμάζουμε τις νέες μας κολεξιόν» είπε η Γωγώ και η Όλγα συμπλήρωσε:
«Έχουμε διάφορα πρότζεκτ στο μυαλό μας για τη νέα σεζόν. Το θετικό της υπόθεσης είναι πως η εταιρεία αναπτύσσεσαι και μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε σχέδια για το μέλλον. Σκέψου ότι το 2011 ξεκινήσαμε με ένα μικρό και με το πέρασμα των ετών όλο αυτό μεγάλωσε και έγινε εταιρεία. Μέσα σε αυτά, όμως, τα χρόνια εξελιχθήκαμε κι εμείς. Σπουδάσαμε και οι δυο σχέδιο μόδας. Η Γωγώ το 2014 και εγώ το 2016. Πλέον είμαι σχεδίαστρια μόδας με τη βούλα! Από μικρή είχα ταλέντο στο σχέδιο. Φαντάσου πως η μητέρα μου ακόμα βρίσκει σχέδια μου που τα έβαζα ανάμεσα στις σελίδες των σχολικών βιβλίων για να μην τσαλακωθούν, Το σχέδιο μόδας ήταν ένα παιδικό μου όνειρο που δεν κατάφερα να πραγματοποιήσω νωρίτερα. Η επαγγελματική μου ζωή με οδήγησε-σε άλλα μονοπάτια, αλλά να που τελικά τα κατάφερα»

Το νυφικό σου θα ήθελες να το σχεδιάσεις εσύ;

Όλγα: Ναι, και το φαντάζομαι πολύ απλό. Και ξαφνικά παντρεύομαι και φοράω νυφικό-υπερπαραγωγή με δαντέλες»

Τον γάμο, όμως, τον θέλεις με παπά και με κουμπάρο! Δεν σκέφτεσαι κάτι πιο απλό, όπως το σύμφωνο συμβίωσης;

Γωγώ: «Εγώ θέλω γάμο»

Όλγα: «Το ιδανικό μου θα ήταν να κάνω ένα παιδάκι και να παντρευτώ όταν εκείνο μεγαλώσει, ώστε να μπορεί να το αντιληφθεί όλο αυτό και να είναι ένα ενεργό μέλος αυτής της τόσο όμορφης προσωπικής στιγμής, αλλά και του μυστηρίου. Το βλέπω πιο συναισθηματικά. Πριν κάνω παιδί, θα έκανα ένα σύμφωνο συμβίωσης ή έναν πολιτικό γάμο. Αλλά και πάλι, αυτή θα ήταν μια απόφαση που θα παίρναμε από κοινού με τον σύντροφο μου. Δεν επιβάλλω τίποτα. Το πρωταρχικό μου μέλημα είναι να είμαστε καλά ως ζευγάρι. Νιώθω πολύ γεμάτη ως άνθρωπος, χορτασμένη και χωρίς κανένα απωθημένο. Έχω ζήσει πολλές καταστάσεις, με πολλές διακυμάνσεις. Το μόνο που ζητάω πλέον είναι κατανόηση, σεβασμός και εκτίμηση, απαραίτητα συστατικά για μια υγιή σχέση»

Γωγώ: «Το ίδιο νιώθω και εγώ. Πολλά από τα όνειρα μου πραγματοποιήθηκαν»

Όλγα: «Υπάρχει κάτι ακόμα που έχουμε στο μυαλό μας: Έναν κοινό στόχο, μια δουλειά να κάνουμε και τα τέσσερα αδέλφια μαζί, αλλά ακόμα δεν θέλουμε να το πούμε»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved