Μάγδα Τσέγκου: Στη Μύκονο για να ξεχαστεί μετά την απώλεια αγαπημένου της προσώπου (photos)
Showbiz

Μάγδα Τσέγκου: Στη Μύκονο για να ξεχαστεί μετά την απώλεια αγαπημένου της προσώπου (photos)

Δεν είναι και το πιο ξέγνοιαστο καλοκαίρι το φετινό για τη Μάγδα Τσέγκου η οποία εδώ και λίγες ημέρες θρηνεί για την απώλεια ενός πολύ αγαπημένου της προσώπου. 

Η γνωστή δημοσιογράφος ακόμα δεν μπορεί να ξεπεράσει τον χαμό της πολυαγαπημένης της γιαγιάς η οποία άφησε την τελευταία της πνοή πριν από λίγες ημέρες και το τελευταίο αντίο το είπαν φίλοι και συγγενείς στην ιδιαίτερη πατρίδα της οικογένειας, την Πρέβεζα.

Εκεί, φυσικά, ήταν και η Μάγδα Τσέγκου η οποία μαζί με την αδελφή της Γιώτα αποχαιρέτησαν τη γιαγιά τους που υπεραγαπούσαν. Η ζωή, όμως, συνεχίζεται και η όμορφη δημοσιογράφος επέστρεψε από την Πρέβεζα για να βρεθεί για λίγες στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης στην αγαπημένη της Μύκονο.

Είναι ένα νησί που η ίδια λατρεύει και που πράγματι την κάνει να ξεχνιέται και να ηρεμεί. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που επέλεξε να βρεθεί εκεί, λίγο μετά τη μεγάλη απώλεια που της στοίχισε.

Έχοντας παρέα και όπως πάντα σικ ντυμένη, η Μάγδα Τσέγγου εθεάθη στα στενά της Μυκόνου να απολαμβάνει τη βόλτα της πριν καταλήξει σε ρεστοράν για να δειπνήσει.

Δείτε φωτογραφίες της στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved