Θα συνεργαστούν στο θεατρικό σανίδι, 20 χρόνια μετά τον παράφορο έρωτα που έζησαν! (photos)
Showbiz

Θα συνεργαστούν στο θεατρικό σανίδι, 20 χρόνια μετά τον παράφορο έρωτα που έζησαν! (photos)

Μία πολυαναμενόμενη παράσταση είναι το δράμα «Lulu» που θα ανέβει στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης τον ερχόμενο θεατρικό χειμώνα και σε αυτή θα πρωταγωνιστήσουν δύο κορυφαίοι ηθοποιοί οι οποίοι στο παρελθόν έζησαν έναν μεγάλο έρωτα.

Πρόκειται για ένα έργο του Φρανκ Βέντεκιντ που θα ανεβαίνει από τις αρχές Νοεμβρίου μέχρι τις αρχές της επόμενης χρονιάς και οι θεατρόφιλοι περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία. Και όσοι γνωρίζουν για το ειδύλλιο που έζησαν κάποτε οι πρωταγωνιστές του έργου, το περιμένουν με ακόμα μεγαλύτερη.

Ο λόγος για τον Αλέκο Συσσοβίτη και την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη που υπήρξαν ζευγάρι και μάλιστα για περίπου ενάμιση χρόνο στις αρχές της καριέρας τους.

Όπως είχε αποκαλύψει ο ηθοποιός σε τηλεοπτική του συνέντευξη τον χειμώνα που πέρασε: «Η πρώτη μου ταινία ήταν η Ελεύθερη Κατάδυση με συμπρωταγωνίστριες την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και τη Βαλέρια Χριστοδουλίδου. Εκεί γνωριστήκαμε με την Καρυοφυλλιά, ήμασταν ενάμιση χρόνο παρέα. Είναι η πρώτη γυναίκα που θα σηκώσει το τηλέφωνο να μου πει χρόνια πολλά κάθε φορά που έχω γενέθλια και με δακρύζει αυτό το πράγμα».

Οι δυο τους θα συνεργαστούν για πρώτη φορά μετά από είκοσι ολόκληρα χρόνια και περιμένουν πώς και πώς να συναντηθούν στο θεατρικό σανίδι για να αποδώσουν τους ρόλους τους.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες τους από το παρελθόν αλλά και πιο πρόσφατες, σε συναντήσεις τους σε θεατρικές παραστάσεις. Έχουν παραμείνει δύο καλοί φίλοι και γι’ αυτό χαίρονται διπλά για την επικείμενη συνεργασία τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved