15 50: Η πρεμιέρα στην Πάτρα και τα δάκρυα του Μηνά Τσίγκου on stage (photos+video)
Showbiz

15 50: Η πρεμιέρα στην Πάτρα και τα δάκρυα του Μηνά Τσίγκου on stage (photos+video)

Οι 1550 επέστρεψαν στην Πάτρα και το κοινό τους επιφύλαξε θερμή υποδοχή, με αποτέλεσμα η συγκίνηση της ροκ μπάντας να είναι μεγάλη.

Είναι γνωστή η αγάπη της Αχαϊκής πόλης για το ροκ συγκρότημα, αφού σε όποιον χώρο κι αν εμφανίζεται, το κοινό δίνει δυναμικό παρόν.

Άλλωστε, και οι 15 50 έχουν φροντίσει να φτιάξουν ισχυρούς δεσμούς με τους ανθρώπους της Πάτρας .

Μάλιστα, η ροκ μπάντα, δεν ξεχνάει ποτέ να τους αφιερώσει το τραγούδι τους «Γεννηθήκαμε να πετάξουμε μαζί» το οποίο έχει γυριστεί στο μαγευτικό Χάραμα, όπου εμφανίζονται φέτος για τρίτο συνεχόμενο καλοκαίρι .

«Κάτι που δεν ξέρει ο πολύς κόσμος είναι ότι την απόφαση για να συμπεριλάβουμε το «ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ ΠΑΛΤΟ» στο τελευταίο μας άλμπουμ, την πήραμε γιατί είναι το τραγούδι που μας δένει με τους φίλους μας στην Πάτρα» εξηγεί ο Ρουσσέτος Δημητρόγλου leader των 1550.

Στην πρεμιέρα τους, στο θερινό Χάραμα, ο Μηνάς Τσίγκος ζήτησε να φτιάξουν -οι περίπου 2000 θαυμαστές τους που ήταν εκεί για να τους υποδεχτούν και να διασκεδάσουν με το πρόγραμμά τους- έναν «ουρανό» με τα δικά τους φώτα και εκείνοι ανταποκρίθηκαν με μεγάλη χαρά. Καθώς το πιάνο έπαιζε την γνώριμη εισαγωγή , ο χαρισματικός τραγουδιστής δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα συγκίνησης .

Δείτε το video:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved