Ιωσήφ Μαρινάκης: «Το όνειρο μας είναι να αποκτήσουμε ένα παιδάκι» (Photos)
Showbiz

Ιωσήφ Μαρινάκης: «Το όνειρο μας είναι να αποκτήσουμε ένα παιδάκι» (Photos)

Ο Ιωσήφ Μαρινάκης μιλά για την καθημερινότητα του, τη σχέση του με τη σύζυγό του Χρύσα Καλπάκη, που μετράει 12 χρόνια, αλλά και την επιθυμία τους να αποκτήσουν ένα παιδάκι.

- Πόσα χρόνια κρατάει ο έρωτας αυτός;

«Είμαστε 12 χρόνια μαζί με τη Χρύσα, σε σχέση και σε γάμο. Περνάμε το ίδιο καλά με την πάροδο του χρόνου, δενόμαστε περισσότερο. Υπάρχει η καθημερινότητα, η συνήθεια που έρχεται με το χρόνο, δεν είναι όπως τον πρώτο καιρό μαζί, αλλά, από την άλλη, υπάρχει περισσότερη αγάπη και δέσιμο, περισσότερα καλά πράγματα. Πάντα είμαστε μαζί σε όλα.

-Στο σπίτι μοιράζεστε τις δουλειές;

«Λείπουμε τις ίδιες ώρες και είτε θα γυρίσουμε και δεν θα κάνουμε τίποτα είτε θα τα κάνουμε μαζί είτε θα κάνει ο καθένας ό,τι θέλει, δεν έχουμε τέτοια προβλήματα.

-Ποιες δουλειές αγαπάς να κάνεις μέσα στο σπίτι;

«Κάνω τα πάντα, όλα, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις δουλειές του σπιτιού. Τα κάνουμε όλα και οι δύο. Το μόνο που δεν θέλω να κάνω ποτέ είναι το σιδέρωμα. Δεν το κάνω, δεν μου αρέσει, το έκανα πολλά χρόνια, όσο ήμουν εργένης, αλλά τώρα δεν το κάνω. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να κάνω όλε5 τις δουλειές του σπιτιού».

-Μαγειρεύεις, σφουγγαρίζεις και τακτοποιείς το σπίτι με ευχαρίστηση;

«Ναι, φυσικά, γιατί όχι; Δεν το κάνω κάθε μέρα, αλλά και ηλεκτρική σκούπα θα βάλω, θα μαγειρέψω... κανένα πρόβλημα. Το σιδέρωμα μ' ενοχλεί, με... χαλάει».

-Ποιο φαγητό είναι η σπεσιαλιτέ σου;

«Το παστίτσιο, μάλιστα το κάνω με μπεσαμέλ την οποία φτιάχνω μόνος μου. Άμα δεν ξέρουμε να κάνουμε μπεσαμέλ, τι κάνουμε τότε; Παστίτσιο με αγοραστή μπεσαμέλ; Κάνω καταπληκτικό παστίτσιο, οι φίλοι μου με παρακαλάνε και με ρωτάνε πότε θα το φτιάξω για να έρθουν στο σπίτι να φάνε. Το παστίτσιο μου είναι καλύτερο και από... μαμαδίστικο».

-Ακολουθείς τη συνταγή της μητέρας σου;

«Εμπλουτισμένη πολύ μέσα στα χρόνια από εμένα, τελειοποιημένη. Αν είχα το χρόνο, θα ήθελα να κάνω ένα μαγαζί που θα έχει και θα πουλάει μόνο παστίτσιο, θα είναι φουλ επιτυχία, είμαι 100% σίγουρος. Είμαι καλός μάγειρας, μαγειρεύω καλά, αλλά και η Χρύσα κάνει νόστιμα φαγητά, ό,τι κι αν φτιάξει».

-Παρ' όλα αυτά, διατηρείτε τη σιλουέτα σας και οι δύο σε πολύ καλή κατάσταση.

«Προσέχουμε, το παλεύουμε, Εγώ είμαι πιο επιρρεπής η Χρύσα είναι «στρατιώτης». Με τη Χρύσα όλα τα κάνουμε μαζί, τα περισσότερα πράγματα. Υπάρχει ελευθερία στη σχέση κι αυτό είναι ωραίο, βοηθάει πάρα πολύ, είμαστε χαλαρά. Στο σπίτι είμαστε ίσοι, δεν πρωταγωνιστεί κανένας. Δεν τσακωνόμαστε ποτέ, μόνο για χαζομάρες. Είμαστε ήπιοι άνθρωποι και οι δύο, δεν έχουμε εντάσεις και τέτοια πράγματα, είμαστε χαλαροί. Αν κάτι μας ενοχλεί, το λέμε επιτόπου, δεν «μαζεύουμε» πράγματα, οπότε δεν «φορτώνουμε», ώστε κάποια στιγμή να «ξεφορτώσουμε» σε τσακωμό. Ο ένας εξομολογείται τα πάντα στον άλλον, υπάρχει επικοινωνία και είμαστε εντάξει. Δεν αγαπάμε το στιλ του τσακωμού, όπως κάνουν κάποιοι άνθρωποι, δεν μας βγαίνει».

-Σε ατομικό επίπεδο τι θέλεις να σου φέρει η ζωή και τι στον κοινό σας βίο με τη σύζυγο σου;

«Το κοινό μας όνειρο με τη Χρύσα είναι κάποια στιγμή να γίνουμε οικογένεια, να αποκτήσουμε ένα παιδάκι. Να έχουμε την υγεία μας, να είμαστε καλά, να μπορέσουμε να έχουμε και λίγο χρόνο παραπάνω για μας, γιατί δουλεύουμε και οι δύο πάρα πολύ. Απλά πράγματα, που τα θεωρούμε δεδομένα, αλλά καταλαβαίνουμε την αξία τους, γιατί ο χρόνος είναι το μοναδικό πράγμα στη ζωή που δεν αγοράζεται. Βλέπω το μέλλον και τον κοινό μας βίο με τη Χρύσα με χαμόγελο», λέει στο ΛΟΙΠΟΝ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved