Μητρούσης: «Φοβάμαι για την πορεία της κόρης μου, γιατί είναι ευαίσθητο παιδί και πληγώνεται» (Pics)
Showbiz

Μητρούσης: «Φοβάμαι για την πορεία της κόρης μου, γιατί είναι ευαίσθητο παιδί και πληγώνεται» (Pics)

Ο Μιχάλης Μητρούσης για πρώτη φορά θα συνεργαστεί με την κόρη του, Μαρίλια, στην παράσταση «Κι από Σμύρνη, Σαλονίκη».

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ποιος από τους δύο έχει πιο πολύ άγχος για τη στιγμή που θα πατήσουν από κοινού το θεατρικό σανίδι, αν ήταν όνειρο του να δει έτσι την κόρη του και αν φοβάται για την πορεία της.

Ποιος από τους δυο σας έχει το περισσότερο άγχος για την ώρα που θα πατήσετε, από κοινού για πρώτη φορά, το ίδιο θεατρικό σανίδι;
«Εγώ θα έχω περισσότερο άγχος, γιατί είμαι πιο έμπειρος, η Μαρίλια δεν νομίζω, της έχω πει να μην αγχωθεί. Υπάρχει μια σκηνή που χορεύουμε μαζί, ένα ταγκό, για την οποία τη ρώτησα: «Αισθάνεσαι καλά για να χορέψεις μαζί με τον μπαμπά ή θέλεις κάποιον άλλον;». Τελικά, χορεύει με κάποιον άλλον, την άφησα να το κάνει,, αυτό, για να αισθανθεί πιο άνετα. Το κορίτσι έχει τρομερό τρακ, αγωνία, αλλά προσπαθώ να της βγάλω το άγχος. Είναι δυνατόν να μην είμαι χαρούμενο που θα δω το παιδάκι μου να παίζει στο θέατρο; Βασικά, πιο πολύ τραγουδάει παρά παίζει».


-Ήταν το όνειρο σου να τη δεις έτσι;
«Όχι, εκείνη ήθελε να το κάνει. Μίλησα με τη Μιμή Ντενίση, τη δοκίμασε, δεν ήρθε χαριστικά. Μιλάει εκπληκτικά τουρκικά και σ' ένα χρόνο θα πάρει το διδακτορικό της, θα πάει στην Πόλη. Δεν υπάρχει άνθρωπος να μιλήσει καλύτερα τουρκικά στην παράσταση αυτή. Τα τουρκικά που έλεγαν στην παράσταση «Οι μάγισσες της Σμύρνης», την περσινή σεζόν, τα έκανε η Μαρίλια. Το τραγούδι που έλεγε η Τσαλιγοπούλου στην παράσταση της «Λωξάντρας» ήταν εκπαίδευση της Μαρίλιας».


-Εσένα σου κάνει μαθήματα για τις ανάγκες του έργου;
«Ναι, πολλά... μου λέει: «Πώς το λες έτσι, μπαμπά;».


-Φοβάσαι κάτι για την πορεία της;
«Φοβάμαι, πραγματικά, γιατί είναι ευαίσθητο παιδί και αμέσως πληγώνεται, της λες κάτι και το παίρνει επί προσωπικού, κι αυτό δεν μου αρέσει, δεν είναι καλό. Δεν θέλει να γίνει ηθοποιός, είναι στο τραγούδι περισσότερο, δεν την ενδιαφέρει τόσο πολύ η υποκριτική».


-Κουβαλάει και το βάρος του ονόματος των γονιών της.
«Είναι διπλό το βάρος του ονόματος που έχει το παιδί, γιατί είναι και η μάνα της ηθοποιός και πολύ καλή μάλιστα. Της είπα να μη στεναχωριέται, το όνομα δεν μπορεί να αλλάξει, οπότε θα κάνει όπως όλοι οι υπόλοιποι άνθρωποι που έχουν συμβιβαστεί με κάποια πράγματα. Δεν πρότεινα ποτέ σε δουλειά την κόρη μου. Θα την προτείνω σε δουλειές, θα πω τη γνώμη μου, αλλά από εκεί και πέρα θα .πρέπει να περάσει από οντισιόν. Της κάνω σκληρή κριτική, δεν πρέπει τόσο πολύ, αλλά έχω τρόπο να μην την πληγώσω, να μην την απογοητεύσω. Δεν μπορώ να αρνηθώ ότι έχει αδυναμία στον μπαμπά της, το έχει πει ανοιχτά και στη μάνα της, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν την αγαπάει.


- Σου αρέσει να δουλεύεις πολύ;
«Ναι, δουλεύω πολύ και -όλη η καριέρα μου είναι αποτέλεσμα δουλειάς και όχι δημοσίων σχέσεων. Μόνο αυτός που πιστεύει και αγαπάει κάτι πετυχαίνει. Δεν είναι πάντα οι καλοί ηθοποιοί μέσα στο «παιχνίδι», υπάρχουν και καλοί ηθοποιοί που είναι έξω από το «παιχνίδι». Υπάρχουν πολλοί κακοί ηθοποιοί, οι οποίοι συμβατικά δουλεύουν ή πετυχαίνοντας κάτι ή κάνοντας μια μανιέρα, βεβαίως, αυτοί οι ηθοποιοί, κάνουν πορείες, αλλά τι να κάνουμε, αφού έτσι είναι η δουλειά; Δεν μπορείς να συγκρίνεις έναν ηθοποιό που έχει μια μανιέρα μ' έναν ηθοποιό που έχει κάνει ρεπερτόριο, άλλο ο μίμος, άλλο ο ηθοποιός», λέει στο ΛΟΙΠΟΝ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved