Λασκαράκη: O σύζυγός της τη φωτογραφίζει με μπικίνι και δείτε πώς είναι το κορμί της χωρίς ρετούς!
Showbiz

Λασκαράκη: O σύζυγός της τη φωτογραφίζει με μπικίνι και δείτε πώς είναι το κορμί της χωρίς ρετούς!

Ο σύζυγός της Βάσως Λασκαράκη, Λευτέρης Σουλτάτος τη φωτογράφισε με μπικίνι και πάθαμε πλάκα με τις τέλειες αναλογίες της!

Μπορεί η Βάσω Λασκαράκη να έχει ξεκινήσει γυρίσματα για τη νέα σειρά του Alpha με τίτλο «Έρωτας Μετά», στο οποίο θα πρωταγωνιστεί τη νέα σεζόν, όμως φροντίζει να κάνει μίνι αποδράσεις με τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Η Βάσω και ο Λευτέρης βρέθηκαν πριν λίγες μέρες στην Σαντορίνη μιας και εκεί βρίσκεται η Αθηνά Οικονομάκου με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο και έκαναν τις βουτιές τους. Βέβαια, δεν ήταν οι μόνοι φίλοι της Αθηνάς Οικονομάκου που την επισκέφτηκαν στο νησί.

Το ζευγάρι απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα, πέρασε ρομαντικές στιγμές και φυσικά η Βάσω Λασκαράκη δημοσίευσε πολλά στιγμιότυπα από τις ξέγνοιαστες στιγμές της!

Η Βάσω λοιπόν πόσταρε μόλις χθες τις πρώτες φωτογραφίες της με μπικίνι για φέτος το καλοκαίρι και πάθαμε πλάκα με το κορμί της.

Η ηθοποιός φαίνεται ότι προσέχει τη διατροφή της και γυμνάζεται συστηματικά γι’ αυτό έχει ένα αψεγάδιαστο σώμα και δεν χρειάζεται φυσικά να βάλει φίλτρα στις φωτογραφίες της με μαγιό στο instagram!

H Βάσω Λασκαράκη ποζάρει στην παραλία μαζί με τη φίλη της Νικόλ Παναγιώτου και να εντυπωσιάζει με το καλλίγραμμο κορμί της και φυσικά ο φωτογράφος δεν ήταν άλλος από τον Λευτέρη Σουλτάτο!

Δείτε τις φωτογραφίες της Βάσως Λασκαράκη με μαγιό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved