Νέο ειδύλλιο: O κρυφός έρωτας ηθοποιού του «Λόγω τιμής» με καλλονή συνάδελφό του! (photos)
Showbiz

Νέο ειδύλλιο: O κρυφός έρωτας ηθοποιού του «Λόγω τιμής» με καλλονή συνάδελφό του! (photos)

Είναι ερωτευμένοι αλλά δεν θέλουν να εκθέτουν την προσωπική τους ζωή στα φώτα της δημοσιότητας και γι’ αυτό παρέμενε άγνωστη η σχέση τους.

Ο λόγος για δύο νέα και πολύ ταλαντούχα παιδιά του χώρου της υποκριτικής της χώρας μας που σύμφωνα με δημοσίευμα, είναι ζευγάρι και μάλιστα πολύ ερωτευμένο.

Εκείνος είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του και μάλιστα κέρδισε το βραβείο Χορν ενώ εκείνη είναι επίσης πολύ ταλαντούχα και πολύ εντυπωσιακή παρουσία.

Έχουν συνεργαστεί και οι δύο με σπουδαία ονόματα του χώρου της υποκριτικής ενώ εκείνος θα πρωταγωνιστεί από τη νέα τηλεοπτική σεζόν και στο πολυαναμενόμενο σίριαλ της Μιρέλλας Παπαοικονόμου «Λόγω Τιμής: «Είκοσι χρόνια μετά» όπου θα ανήκει στη νέα γενιά των ηθοποιών που μπαίνουν στο καστ της σειράς.

Οι δύο ηθοποιοί είναι μαζί, ευτυχισμένοι αλλά είναι ελάχιστοι εκείνοι που γνωρίζουν για τη σχέση τους καθώς τόσο εκείνη όσο και εκείνος έχουν αποφασίσει να μοιράζονται το… γλυκό μυστικό τους μόνο με τους στενούς φίλους τους. Αποφεύγουν τα φλας και τους φωτογράφους και είναι πολύ προσεκτικοί στις εξόδους τους.

Δείτε στην παρακάτω gallery για ποιους πρόκειται…

- Κρυφό ειδύλλιο. Ο τιμημένος με βραβείο Χορν Μιχάλης Σαράντης και η ανερχόμενη ηθοποιός Μαίρη Μηνά είναι ζευγάρι, αλλά αποφεύγουν τα φλας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved