Ο άγνωστος γιος του Παύλου Χαϊκάλη που τον έκανε παππού! (photos)
Showbiz

Ο άγνωστος γιος του Παύλου Χαϊκάλη που τον έκανε παππού! (photos)

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και λίγες ημέρες η οικογένεια Χαϊκάλη καθώς υποδέχτηκε το νέο μέλος της, ένα υγιέστατο αγοράκι που σκόρπισε απίστευτη χαρά σε όλους.

Ο γιος του αγαπημένου κωμικού ηθοποιού Παύλου Χαϊκάλη, ο Γιώργος Χαϊκάλης έγινε μπαμπάς ενός πανέμορφου αγοριού που είναι ήδη η μεγάλη αδυναμία του ευτυχή μπαμπά.

Ποιος είναι, όμως, ο Γιώργος Χαϊκάλης που όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται ο πατέρας του στο προσκήνιο, διάγει μία πολύ ήσυχη ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας;

Ο Γιώργος λοιπόν είναι 29 χρονών, είναι το ίδιο ευχάριστος χαρακτήρας όπως ο πατέρας του όπως και πολύ κοινωνικός σαν εκείνον, μόνο που αποφάσισε να μην ακολουθήσει τα βήματα του Παύλου Χαϊκάλη στην υποκριτική αλλά να διαγράψει τον δικό του δρόμο.

Ο Γιώργος είναι ο καρπός του έρωτα του ηθοποιού με την πρώτη σύζυγό του, την επίσης ηθοποιό Ευδοξία Πεντζάκη με την οποία είχαν παντρευτεί στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Ο γάμος δεν κατάφερε να κρατήσει όμως πατέρας και γιος φρόντισαν να χτίσουν όλα αυτά τα χρόνια μία πολύ ζεστή και δυνατή σχέση που κρατάει μέχρι σήμερα.

Μάλιστα, ο Γιώργος ήταν παρών στον τελευταίο πολιτικό γάμο του πατέρα του με την τελευταία σύζυγό του Μαρία Λύκου από την οποία χώρισε μόλις τον περασμένο Μάιο. Εννοείται πως τώρα που ήρθε και ο μικρούλης στη ζωή των δύο αντρών, οι σχέσεις τους αναπόφευκτα συσφίγγονται ακόμα παραπάνω.

Πάντως, ο Παύλος Χαϊκάλης ο οποίος όποτε ερωτάται για το παιδί του, τονίζει πως είναι ό,τι πολυτιμότερο έχει καταφέρει σε αυτή τη ζωή, σπάνια αφήνει να «πέσει φως» στην προσωπική του ζωή. Θέλει να προφυλάσσει τους ανθρώπους που αγαπάει για τον οποίο είχε δηλώσει πριν από περίπου οκτώ χρόνια: «Είναι φοιτητής, υπέροχο παιδί, με δυναμισμό και ευαισθησία και είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτόν. Δεν τον έχετε δει γιατί δεν “πουλάω” την προσωπική μου ζωή- πόσω μάλλον του παιδιού μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved