Μέμος Μπεγνής: «''Το δικό μας σινεμά'' είναι μια υπερπαραγωγή» (photos)
Showbiz

Μέμος Μπεγνής: «''Το δικό μας σινεμά'' είναι μια υπερπαραγωγή» (photos)

Ο Μέμος Μπεγνής συμμετέχει στο θεατρικό μιούζικαλ «Το δικό μας σινεμά» και υποδύεται έναν ζεν πρεμιέ. 

Ο ηθοποιός μιλάει για πολυσυζητημένη παράσταση του καλοκαιριού που έχει συγκεντρώσει θετικές κριτικές και η προσέλευση του κοινού είναι μεγάλη.

Αυτό το καλοκαίρι είσαι στη μουσική παράσταση «Το δικό μας σινεμά», στο Άλσος.

«Είναι μια τεράστια παραγωγή, η οποία στις δύσκολες εποχές που ζούμε είναι πολύ δύσκολο να υλοποιηθεί και αξίζουν συγχαρητήρια στους παραγωγούς μας. Πήραν ένα χώρο που ήταν γιαπί, γιατί ήταν κλειστός για 15 χρόνια, και στήθηκε μια διώροφη σκηνή που επάνω έχει μια led οθόνη 13 μέτρα επί 3 και τρεις περιστροφικές κάτω. Μιλάμε επίσης για 40 ηθοποιούς και χορευτές, 12 άτομα ορχήστρα και 600 με 700 κοστούμια. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που αποτελώ μέρος αυτής της παραγωγής, που συνεργάζομαι με τους Ρέππα-Παπαθανασίου και που η παράσταση θυμίζει σε όλους εικόνες των εφηβικών μας χρόνων, όταν τα καλοκαίρια βλέπαμε με τη γιαγιά ελληνικές ταινίες»

Έχεις το ρόλο του Στέφανου Παππά, ενός ανερχόμενου ζεν πρεμιέ.

«Ναι, είναι ένας άνδρας φιλόδοξος, ο οποίος θέλει να ανέβει, αλλά όσο περνά ο καιρός γίνεται πιο αριστερός και πιο αντιδραστικός στο σύστημα αυτό του «εύκολου» θεάματος. Και βέβαια τραγουδάει σιγά σιγά Θεοδωράκη, Ξαρχάκο, Μαρκόπουλο. Κι εσύ, όταν πρωτοβγήκες, ήσουν ζεν πρεμιέ»

Κατάφερες να κάνεις αυτά που ήθελες;

«Δεν έβαζα στόχους, γιατί όταν κάνουμε σχέδια κάποιος γελάει. Ο γενικός μου στόχος ήταν να είμαι και να υπάρχω στο καλλιτεχνικό στερέωμα, είτε αυτό λέγεται μουσική είτε λέγεται θέατρο. Δεν έχει Ι διαφορά για μένα, γιατί τα έχω κάνει και τα δύο για πολύ καιρό και τα έχω σπουδάσει. Νομίζω ότι έχω πετύχει πολύ περισσότερα από όσα φανταζόμουν»

Στην παράσταση ερμηνεύεις τραγούδια που τα έχουμε συνδέσει με πολύ σπουδαίες φωνές, όπως αυτές της Σωτηρίας Μπέλλου και του Γρήγορη Μπιθικώτση.

«Ανατριχιάζω κάθε φορά, γιατί είναι μεγάλα τραγούδια και τα έχουν πει μεγάλοι τραγουδιστές. Δεν έκανες ποτέ δισκογραφία... Δεν το έχω κυνηγήσει καθόλου, παρότι παλιά είχα προτάσεις από δισκογραφικές. Οι δισκογραφικές, όμως, θέλουν να σε βγάλουν όπως θέλουν και να σου δώσουν τα τραγούδια που θέλουν. Αν γίνει ποτέ, θα γίνει με τους δικούς μου όρους, γιατί εγώ ξέρω τι θέλω και πώς θέλω να βγαίνω προς τα έξω. Στη σκηνή, παίζει ένα ειδύλλιο με τη Μαίρη Παυλίδου (Δέσποινα Βανδή). Και τότε υπήρχαν και τώρα υπάρχουν ειδύλλια, ίντριγκες, κουτσομπολιά και μαχαιρώματα πίσω από τις κάμερες» εξήγησε στο 7μέρεςtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved