Δεν φαντάζεστε πόσους followers έχει η μικρή «Anne» (photos)
Showbiz

Δεν φαντάζεστε πόσους followers έχει η μικρή «Anne» (photos)

Η Μπερέν Γκιοκγιλντίζ δεν είναι σταρ μονό στην οθόνη αλλά και στο Instagram.

Η μικρούλα που έγινε γνωστή από τη τουρκική σειρά «Anne» και τώρα πρωταγωνιστεί στη «Κόρη μου» έχει μεγάλο κοινό που την ακολουθεί.

Τη σελίδα της διαχειρίζονται οι γονείς της και όχι εκείνη, από τις φωτογραφίες όμως που ανεβάζουν αποκαλύπτονται ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την καθημερινότητα της. Η μικρή σταρ λοιπόν, εκτός από τον χορό, τη γυμναστική και το κολύμπι, που είναι οι μεγάλες της αδυναμίες, κάνει επίσης σκι και ιππασία, ενώ μαθαίνει αγγλικά στο σχολείο και παράλληλα παρακολουθεί μαθήματα ισπανικών.

Έχει ανεβάσει μάλιστα κι ένα βίντεο με το οποίο στέλνει μήνυμα στα ισπανικά στους θαυμαστές της στη Λατινική Αμερική, ενώ σε άλλο βίντεο μετράει στα κορεατικά, αφού μέχρι εκεί έχει φτάσει η φήμη της. Δεν είναι όμως μονό στο κοινό αγαπητή, αλλά και στους συμπρωταγωνιστές της, αφού και με την Τζανσού Ντερέ έχει διατηρήσει μια αγαπησιάρικη σχέση, ενώ όταν χρειάστηκε πρόσφατα να πάει στην οδοντίατρο τη συνόδευσαν ο τηλεοπτικός της μπαμπάς στη σειρά «Η κόρη μου» Μπουγκρά Γκιουλσόι και ο Τουγκαι Μερτζάν, που υποδύεται τον Ουγουρ.

Η Μπερέν έχει επίσης μεγάλη αδυναμία στη σκυλίτσα της, την Τζένι, ενώ είναι και καλή μαθήτρια. Στο προφίλ της στο Instagram υπάρχουν φωτογραφίες με τους γονείς της και τη γιαγιά της, αλλά και φωτογραφίες από τις περσινές διακοπές της στην Ελλάδα, που της έχουν μείνει αξέχαστες.

Δείτε πόσους followers έχει την gallery που ακολουθεί καθώς και φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved