Στο χειρουργείο γνωστή Ελληνίδα, πρώην Μις Υφήλιος - Τι συνέβη; (photos)
Showbiz

Στο χειρουργείο γνωστή Ελληνίδα, πρώην Μις Υφήλιος - Τι συνέβη; (photos)

Στο χειρουργικό κρεβάτι ξάπλωσε γνωστή Ελληνίδα, η οποία είχε δοξάσε την Ελλάδα με τον τίτλο ομορφιάς που είχε κατακτήσει, αυτόν της Μις Υφηλίου.

Πιο συγκεκριμένα, σε χειρουργείο υποβλήθηκε πρόσφατα η πρώην Μις Υφήλιος Κορίνα Τσοπέη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, με συνέπεια να δυσκολεύεται να περπατήσει κανονικά και να χρησιμοποιεί «πι».


Η 75χρονη πρώην εστεμμένη, που είχε κατακτήσει τον τίτλο πριν 55 ολόκληρα χρόνια, βρίσκεται εδώ και περίπου έναν μήνα εσώκλειστη στη βίλα της στο Λος Άντζελες, ύστερα από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για αντικατάσταση γονάτου.

Αν και η εγχείρηση πέτυχε, η ίδια ακολουθεί πιστά τις εντολές των θεραπόντων γιατρών της, που της συνιστούν υπομονή και ηρεμία στις μετακινήσεις της.
Από το πλευρό της Κορίνας Τσοπέη φυσικά δεν λείπουν τα τρία λατρεμένα αγόρια της Γιώργος, Στέφανος και Αντρέας, καθώς και τα εγγόνια της που, όπως και η ίδια λέει, σε αυτή την περιπέτεια είναι το αποκούμπι της.

Η εγχείρηση, σύμφωνα με το συγγενικό της περιβάλλον ήταν προγραμματισμένη να γίνει και η ίδια είχε προετοιμαστεί ψυχολογικά, ωστόσο ήταν μια μεγάλη ταλαιπωρία για εκείνη, λίγους μήνες μάλιστα μετά τον θάνατο του πολυαγαπημένου της αδερφού Βασίλη, τον περασμένο Φεβρουάριο, που την καταρράκωσε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved