Φωτεινή Ψυχίδου: Η μαστογραφία και τα κλάματα: «Ένιωσα τη γη να φεύγει κάτω από τα πόδια μου» (pics)
Showbiz

Φωτεινή Ψυχίδου: Η μαστογραφία και τα κλάματα: «Ένιωσα τη γη να φεύγει κάτω από τα πόδια μου» (pics)

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε το βράδυ της Δευτέρας (29/7), η Φωτεινή Ψυχίδου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Η ίδια, εξομολογήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους πως πήγε για μαστογραφία και πήρε ένα γερό μάθημα.

Με τον τρόπο της βέβαια, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα σε όλες τις γυναίκες, που η κάθε μία για τους δικούς της λόγους, αμελεί να κάνει τη συγκεκριμένη εξέταση.
Τα όσα έγραψε ήταν συγκλονιστικά και αξίζει να τα διαβάσετε.

«Έπρεπε, να εμφανίσω ανησυχητικά συμπτώματα για να πάρω την απόφαση να "τρέξω" στη κυριολεξία για την πρώτη μου μαστογραφία... Εφτασα αγχωμένη, στρεσαρισμενη, φοβισμένη οσο ποτέ για μια εξέταση που θα έπρεπε να είναι απλά ένα τσεκαπ ρουτίνας εδώ και κάποια χρόνια.. Στην ερώτηση "πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνατε μαστογραφία η υπέρηχο μαστού" απάντησα το αδικαιολογητο "ποτε"!
Μέχρι να πάρω την απαντηση ότι όλα είναι φυσιολογικα ένιωσα τη γη να φεύγει κάτω από τα πόδια μου!!! Τέλος καλό, όλα καλά! Ωστόσο πηρα το μάθημα μου..
Η πρόληψη σώζει όχι μόνο ζωές αλλά και ψυχοφθορες καταστάσεις... Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τους γιατρούς και το ιατρικό προσωπικό του Ιασις Καλαματας για την άμεση ανταπόκριση και κυρίως για την ανθρωπιά και την κατανόηση που έδειξαν καθώς τους ταλαιπώρησα αρκετά βάζοντας τα κλάματα κατά τη διάρκεια της εξέτασης...Ο καρκίνος του μαστού αντιμετωπίζεται..
Ο καρκίνος του μαστού θεραπεύεται.. Ο καρκίνος του μαστού προλαβαίνεται.. Μην αμελήσετε όπως εγώ ... κάτι τόσο σημαντικό όπως η ετήσια μαστογραφια!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved