Κατερίνα Νικολοπούλου: «Έχω κάνει πολλές θυσίες και υποχωρήσεις για τον έρωτα» (Photos)
Showbiz

Κατερίνα Νικολοπούλου: «Έχω κάνει πολλές θυσίες και υποχωρήσεις για τον έρωτα» (Photos)

Την Κατερίνα Νικολοπούλου την απολαμβάνουμε καθημερινά μέσα από τη νέα σειρά του Ant1 «Οργή».

Η ηθοποιός μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή της για το πώς αντιμετωπίζει την αναγνωρισιμότητα αλλά και για το αν θεωρεί πώς την έχει βοηθήσει η εξωτερική της εμφάνιση.


Πώς αντιμετωπίζεις αυτήν την αναγνωρισιμότητα που ήρθε μέσω της τηλεόρασης; Σου αρέσει;

«Η ανταπόκριση του κόσμου είναι η αναγνώριση της προσπάθειας και των κόπων μας στην εκάστοτε δουλειά. Η αγάπη για μένα σημαίνει ελπίδα και δύναμη για να συνεχίσω. Σε αυτήν τη δύσκολη δουλειά η αναγνωρισιμότητα είναι ένα κομμάτι που πάντα θα με τρομάζει και βρίσκω τρόπους να διαχειριστώ, αλλά είναι ταυτόχρονα και λυτρωτική»


Η εξωτερική εμφάνιση θεωρείς ότι σε βοήθησε; «Όλα βοηθούν και όλα παίζουν ρόλο. Δεν αρκεί όμως μόνο να είσαι ένας εμφανίσιμος άνθρωπος. Σημασία έχει τι σημαίνει για τον κάθεναν μας η ομορφιά και τι κάνουμε για να έχουμε μια όμορφη ψυχή. Αυτή μένει»


Εχεις κάνει φιλίες από τον χώρο;
«Έχω λίγους και καλούς φίλους από τον χώρο. Δεν γίνεται να μην έχω δίπλα μου ανθρώπους που έχουμε τόσα κοινά Ωστόσο απολαμβάνω πολύ και την παρέα των ανθρώπων μου εκτός του χώρου»


Μέχρι πού θα έφτανες για έναν έρωτα;
«Έχω κάνει πολλές θυσίες και υποχωρήσεις για τον έρωτα. Αν και πρέπει να ομολογήσω ότι ενώ νιώθω ευγνώμων που έχω βιώσει μεγάλο έρωτα, είναι κάτι που με αποδιοργανώνει και με φτάνει στα άκρα. Δεν είσαι πάντα έτοιμος να βιώσεις κάτι τέτοιο»


Θα έκανες ποτέ το πρώτο βήμα σε μια σχέση;
«Δυσκολεύομαι γενικά να κάνω το πρώτο βήμα, αλλά αν είναι κάτι το οποίο νομίζω ότι αξίζει πάρα πολύ και χρειάζεται να το κάνω, θα το έκανα, γιατί όχι. Δεν έχει χρειαστεί όμως μέχρι τώρα να το κάνω», λέει η ίδια στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved