Ο Τάκης Παπαματθαίου ξεσπά: «Μεγάλη ξεφτίλα είναι αυτό, δεν υπάρχει πουθενά» (Photos)
Showbiz

Ο Τάκης Παπαματθαίου ξεσπά: «Μεγάλη ξεφτίλα είναι αυτό, δεν υπάρχει πουθενά» (Photos)

Ο Τάκης Παπαματθαίου πρωταγωνιστή στην επιτυχημένη παράσταση «Ο κατά φαντασίαν ασθενής».

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφέρεται στην ελληνική τηλεόραση και πώς έχει διαμορφωθεί, στον γιο του και στην πρώτη τη τηλεοπτική απόπειρα αφού θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «8 λέξεις» ενώ ξεσπά που βλέπει ανθρώπους να πρωταγωνιστούν σε σειρές και παραστάσεις ενώ δεν είναι ηθοποιοί.


Την τηλεόραση πώς την βλέπετε;

«Όλο σαχλαμάρες θα δεις. Θα δεις κουτσομπολίστικες εκπομπές, κατινιές. Η τηλεόραση έχει πολλά να διορθώσει ακόμη»


Σας ενοχλεί που πρωταγωνιστούν σε σειρές και παραστάσεις άνθρωποι που δεν είναι ηθοποιοί; «Εχει ξεφτιλιστεί το επάγγελμα του ηθοποιού, αρχής γενομένης από τότε που καταργήθηκε η άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος. Είναι δυνατόν να μη θέλει ένα πτυχίο κάποιος για να γίνει ηθοποιός; Μεγάλη ξεφτίλα είναι αυτό, δεν υπάρχει πουθενά. Πού είναι ο πολιτισμός μας;»


Ο κύκλος της τηλεόρασης έχει κλείσει για σας;
«Οχι, δεν έχει κλείσει. Αν μου γίνει κάποια καλή πρόταση θα επανέλθω»


Έχετε έναν γιο ο οποίος ακολουθεί της υποκριτικής, και από το φθινόπωρο θα παίζει στη νέα σειρά του Αντρέα Γεωργίου «8 λέξεις». Πώς αισθάνεστε;

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να γίνει ηθοποιός. Του είπα «Ιάσονα, θα μπλέξεις». Επέμενε όμως τι θέλει να το κάνει. Και επειδή είμαι της φιλοσοφίας ότι ο άνθρωπος πρέπει να κάνει τη δουλειά που αγαπάει, δεν τον εμπόδισα. Απεναντίας τον ενθάρρυνα. Ο Ιάσονας είναι ένα χαρισματικό, ταλαντούχο πλάσμα, πολύ δουλευταράς και χαίρομαι πάρα πολύ που του δόθηκε η ευκαιρία να συμμετάσχει σε αυτήν την τηλεοπτική σειρά», λέει ο ηθοποιός στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved