Ιλένια Ουίλιαμς: «Δεν θέλω να έχω απωθημένα» (Photos)
Showbiz

Ιλένια Ουίλιαμς: «Δεν θέλω να έχω απωθημένα» (Photos)

Η Ιλένια Ουίλιαμς μεγάλωσε σε μια οικογένεια που η μουσική έπαιζε πρωτεύοντα ρόλο.

Μπορεί να ξεφύγει κάποιος από αυτό; Δεδομένου ότι και η ίδια αυτό το διάστημα ετοιμάζει τη πρώτη της δουλειά. Ήθελε να ξεφύγει από αυτό;


«Πέρασε από το μυαλό μου αυτό, δεν είναι εύκολο να ξεφύγεις, τουλάχιστον αν κρίνω από τη δική μου οικογένεια. Ή αν κρίνω από τρία τέσσερα παιδιά που γνωρίζω και έχουν επιλέξει το επάγγελμα των γονιών τους. Εγώ και τα αδέλφια μου ασχολούμαστε με τη μουσική, άσχετα με ό,τι άλλο κάνουμε. Υπήρχε πάντοτε στο μυαλό μου και γι’ αυτό αποφάσισα να το κάνω τώρα. Ωστόσο, ό,τι έχω χτίσει, το έχω καταφέρει μόνη μου. Δεν ήθελα να υπάρχει η σκιά του μπαμπά μου, δεν ήθελα να μιλάει ο μπαμπάς μου για εμένα σε κανέναν. Ακόμη κι όταν έκανα το ξεκίνημά μου στη δημοσιογραφία. Ήθελα πάντοτε να λέω ότι τα έχω καταφέρει μόνη μου»


Αυτό είναι δύσκολο και για τον μπαμπά…
«Εννοείται ότι οι γονείς θέλουν να βοηθούν και γι’ αυτό και ο μπαμπάς μου δεν ήθελε να ασχοληθώ στην αρχή με το τραγούδι. Δηλαδή, όταν εγώ αποφάσισα στα 17 μου ότι θέλω να κάνω αυτό, με είχε αποτρέψει έμμεσα, λέγοντάς μου πως «Πρώτα πρέπει να σπουδάσεις». Η μαμά μου είναι και πολύ αυστηρή με αυτό το κομμάτι, οπότε δεν μου έδωσε και πολλές εναλλακτικές»


Είχε στεναχωρηθεί τότε;
«Είχα στεναχωρηθεί, αλλά, για κάποιον λόγο, κρύβω τεράστια αισιοδοξία μέσα μου και πάντα λέω θα γίνει αυτό που θέλω. Μέχρι στιγμής, ό,τι έχω σκεφτεί και έχω θελήσει πραγματοποιείται. Οπότε αισθάνομαι ευλογημένη με όλα αυτά που έχω αυτή τη στιγμή, να ξυπνάω και να λέω «Θα πάω στη δουλειά μου, φανταστικά» ή να λέω «Έχω κι άλλη δουλειά μετά ή είμαι πάρα πολύ κουρασμένη, αλλά είναι τέλεια».


Είναι επίμονο παιδί;
«Ναι. Για παράδειγμα, το κομμάτι της παρουσίασης δεν μου έκατσε με τη μία, πέρασα από διάφορα στάδια και πλέον κάνω αυτό που μου αρέσει. Γενικά, ναι, είμαι επίμονη»


Πώς ξεπερνά αυτές τις παροδικές αποτυχίες που χρεώνει στον εαυτό της;
«Μέχρι πρόσφατα, αν θυμηθώ μία περίπτωση που με είχε «ρίξει» πολύ, ήταν όταν είχε τελειώσει πρόωρα η συνεργασία με τον ΑΝΤ1… Ήταν μια περίοδος που είχα μείνει χωρίς δουλειά και ήταν η πρώτη φορά από τα 17 μου που μου συνέβαινε αυτό. Εκεί κλονίστηκα λίγο, είχα κάτσει στο σπίτι μου και σκεφτόμουν όλες τις εναλλακτικές.

Είχα πάθει έναν μικρό πανικό, αλλά και πάλι «άναψε το λαμπάκι της αισιοδοξίας» και είπα «Όχι, ηρέμησε ακόμη είναι τέλος σεζόν, θα έρθει η νέα σεζόν και κάτι θα γίνει». Πιστεύω στον εαυτό μου – είναι, επίσης, σημαντικό αυτό.

Το τελευταίο καιρό δουλεύω ιδιαίτερα σε αυτό το κομμάτι. Επίσης, δεν θέλω να έχω απωθημένα. Πλέον, δεν έχω κανένα και είμαι χαρούμενη που το λέω αυτό. Γιατί τώρα που το λέω το συνειδητοποιώ κιόλας», λέει η ίδια στο περιοδικό People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved