Ιλένια Ουίλιαμς: «Το επόμενο βήμα σε μια σχέση είναι το παιδί» (Photos)
Showbiz

Ιλένια Ουίλιαμς: «Το επόμενο βήμα σε μια σχέση είναι το παιδί» (Photos)

Την Ιλένια Ουίλιαμς την γνωρίσαμε μέσα από το μουσικό κανάλι mad ενώ αργότερα την είδαμε σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Η σχέση της τον Δημήτρη Ουγγαρέζο μετρά σχεδόν πέντε χρόνια και αυτό το διάστημα ετοιμάζει το πρώτο της τραγούδι.

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της μιλά για το πιο αρνητικό σχόλιο που έχει ακούσει αλλά και για την προσωπική της ζωή και για τη σχέση της με τον παρουσιαστή.


Ποιο είναι το πιο αρνητικό σχόλιο που έχεις διαβάσει και σε έχει στεναχωρήσει;
«Δεν με έχει στεναχωρήσει κάτι πολύ, ίσως γιατί ήμουν πάντα προετοιμασμένη, αφού ο μπαμπάς μου ήταν μέσα σε αυτό. Μεγάλωσα –αν θέλεις– και με αυτό ως εμπειρία. Εκείνος δεν με προετοίμαζε καθόλου, ίσα ίσα που συμβαίνει το αντίθετο πια. Εγώ τον προετοιμάζω. Κάτι που με στεναχώρησε ήταν όταν είχαν κάνει μια συνέντευξη με τον μπαμπά μου, έναν άνθρωπο που είναι δεκαετίες στον χώρο, και έχει τόσα πράγματα να πει, και από όλα αυτά βάζεις τίτλο «Ο Ουίλιαμς μιλάει για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο». Κι εκείνος έχει κάνει κατάθεση ψυχής… Αυτό ήταν κάτι που με θύμωσε, αυτό το κομμάτι δεν μου άρεσε και πιστεύω ότι δεν άρεσε ούτε σε εκείνον. Βέβαια, δεν θα μου το έλεγε»

Σου τα έχει φέρει έτσι η ζωή που έχεις γνωστό πατέρα και σύντροφο. Φοβάσαι μη σε ρωτάνε συνεχώς για εκείνους;
«Έτσι τα έφερε η ζωή. (γέλια) Ξεκινώντας είχα κατά νου τη μία «σκιά», στην πορεία προέκυψε κι άλλη. Ο Δημήτρης έχει παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή και τη δουλειά μου. Αν δεν είχαμε γνωριστεί, τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά. Η φίλη που σου ανέφερα πριν, που εξαιτίας προχώρησα με το τραγούδι, τη γνώρισα μέσω του Δημήτρη»


Ωστόσο, έχεις μια εσωτερική ανάγκη να δείχνεις ότι είσαι αυτόφωτη;
«Τώρα δεν είναι θέμα ανάγκης, δεν αισθάνομαι την ανάγκη να το κάνω αυτό. Στην αρχή ίσως την αισθανόμουν λίγο, αλλά την κατανοούσα. Ισχύει και το ξέρω ότι έχω καταφέρει πράγματα μόνη μου, έχει φύγει από την έννοια της ανάγκης να αποδείξω πράγματα»


Σε ρωτάνε σε κάθε συνέντευξη αν θα παντρευτείτε;
«Ναι. Τους απαντάω πως όλα θα πάρουν τον δρόμο που πρέπει να πάρουν. Όταν είσαι σε μια σχέση πέντε ετών, δύο είναι οι δρόμοι… Δεν με έχω ονειρευτεί ποτέ νύφη και επίσης δεν θεωρώ ότι τη σχέση την ορίζει ο γάμος. Το επόμενο βήμα σε μια σχέση είναι το παιδί. Τον γάμο πάντα τον φοβόμουν, έχει περάσει μέσα μου ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα»


Άρα θεωρείς ότι είναι πιο μεγάλο βήμα το να συζείς με κάποιον…
«Ναι! Είναι σαν ένας γάμος χωρίς την εκκλησία. Εκεί μαθαίνεις τον άλλον, εκεί τον βλέπεις στα κάτω του, εκεί μαθαίνεις τα χούγια του. Συμβιώνεις σε μια καθημερινότητα που έχει όλες τις εκφάνσεις της ζωής», λέει η ίδια στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved