Αγγελική Δαλιάνη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την άγρια δολοφονία στην καφετέρια του Παπαγιάννη (photos)
Showbiz

Αγγελική Δαλιάνη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την άγρια δολοφονία στην καφετέρια του Παπαγιάννη (photos)

Δύσκολες ώρες πέρασε η Αγγελική Δαλιάνη και ο σύζυγός της, Μάνος Παπαγιάννης, μετά την άγρια δολοφονία που έγινε στην καφετέρια του ηθοποιού στο Περιστέρι.

Τόσο η Αγγελική όσο και ο Μάνος, προσπάθησαν να ξεπεράσουν το σοκ του τραγικού συμβάντος και δεν είχαν κάνει κάποια ανάρτηση στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media, ενώ είχαν κλείσει και τα κινητά τους τηλέφωνα.

Η είδηση ότι συνέβη κάτι τόσο τραγικό στην καφετέρια στο Περιστέρι και μάλιστα μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών αλλά και των θαμώνων του μαγαζιού, δεν θα μπορούσε παρά να τους ταράξει!

Η δικηγόρος του ηθοποιού είχε αποκαλύψει στα Μέσα πως ο ίδιος είναι σε κατάσταση σοκ και αδυνατεί να πιστέψει ό,τι συνέβη ενώ και η σύζυγός του βρίσκεται στην ίδια ψυχολογική κατάσταση προσπαθώντας να συνέλθει.

Το μεσημέρι της Τρίτης (30/7), η όμορφη ηθοποιός, επανήλθε στο Instagram, ανεβάζοντας φωτογραφίες, ενώ παράλληλα έκανε και Instastories.
Άφησε πίσω όλα όσα έγιναν και συνεχίζει την καθημερινότητά της, περνώντας ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά της αλλά και με καλούς φίλους.
Στην ανάρτηση που έκανε, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα:
«F•R•I•E•N•D•S
Are the people who make you smile brighter, laugh louder and live better ❤️❤️
————————————————
#friends #friendswithbenefits #summer2019 #behappy».
Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved