Βαλάντης: «Έχω κάνει πολλά λάθη κι έμαθα» (photos)
Showbiz

Βαλάντης: «Έχω κάνει πολλά λάθη κι έμαθα» (photos)

Μετά την περιπέτεια με την υγεία του, ο Βαλάντης, επιστρέφει ανανεωμένος και ετοιμάζει το επόμενο επαγγελματικό του «χτύπημα». 

Ο τραγουδιστής δεν ησυχάζει ποτέ και πάντα θέλει να κάνει τη διαφορά και να εκπλήσει ευχάριστα το κοινό του.

Φαίνεσαι ανανεωμένος και φρέσκος. Τι έχεις κάνει;

«Πάντως όχι συμβόλαιο με τον διάβολο, (γέλια). Μεγαλώνω προφανώς και ηρεμώ αρκετά και αυτό φαίνεται. Περνώντας τα χρόνια ηρεμεί και η ψυχή και αυτό είναι ό,τι καλύτερο. Νιώθω ότι έχω πολλή ενέργεια στην ζωή μου γιατί χάνω πράγματα που δεν είναι ρουτίνα. Περνούν τα χρόνια και τα περνάμε άσκοπα. Έχω σταματήσει να τρέχω και θέλω να περνάω την ζωή μου καλύτερα με ποιότητα»

Η περιπέτεια της υγείας σου που πέρασες σε έκανε πιο δυνατό;

«Υπάρχει μια δύναμη μέσα μας που δεν την γνωρίζουμε και όταν τυχαίνει κάτι μας φέρνει μπροστά από τα γεγονότα. Βλέπεις μεγάλα σκυλιά που είναι γλυκά και δεν ξέρουν την δύναμη τους αλλά μόλις την καταλάβουν μπορεί να κάνουν τα πάντα. Δεν πρέπει να έχεις αναστολές στην ζωή σου»

Έχεις αναστολές που σε κράτησαν πίσω; Ίσως και να με κράτησαν πίσω;

«Ίσως και να με κράτησαν κάποιες αναστολές γιατί προσπαθούσα να τα προλαβαίνω να μην κάνω κακό

Λάθη; Πάθη;

«Έχω κάνει πολλά λάθη και έμαθα. Πάθη δεν έχω γενικά. Αν εξαιρέσεις τον έρωτα που με κατευθύνει και μου αλλάζει την ρότα της ζωής μου. Άλλα πάθη δεν έχω ούτε καπνίζω ούτε τζόγο παίζω ούτε κάτι που να με ενοχλεί. Τα κάνω όλα με ισορροπία και την αποζητώ στην ζωή μου. Μπορείς να έχεις τα πάντα αν έχεις ισορροπία»

Τι άλλαξες μετά από αυτό που πέρασες με την υγεία σου;

«Σταμάτησα να είμαι αναβλητικός. Το έκανα πολλές φορές και τώρα άρχισα να μετράω το χρόνο αλλιώς. Να έχω υπομονή αυτό έμαθα. Δεν είχα ποτέ υπομονή και τώρα την έχω κατακτήσει»

Πόσο έτοιμος είσαι τελικά για το μπαμ;

«Όταν μιλάω γενικά σε συνεντεύξεις κάποιες φορές δεν μιλώ για την δουλειά μου τόσο πολύ γιατί θεωρώ πως δεν έχω και κανένα μπαμ μεγάλο να κάνω. Είμαι 22 χρόνια στο χώρο και τα έχω κάνει όλα. Έχω ζήσει μεγάλες στιγμές στην καριέρα μου. Δεν θέλω να τα ξαναζήσω. Μου αρέσει πια να κάνω καινούργια πράγματα. Το τραγούδι πια για μένα είναι χόμπι»

θέλεις να κάνεις; Τι αποζητάς;

«Θέλω με δικές μου ενέργειες να αλλάξω τον .κόσμο. Να κάνω το καλύτερο με πιο πολύ γούστο. Να ανέβει το βιοτικό μας επίπεδο. Να αλλάξουν οι συνθήκες και να γίνει καλύτερος ο κόσμος» εξήγησε στο Χάι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved