Βαλάντης: Δε πάει ο νους σας τι ετοιμάζει τον χειμώνα (photos)
Showbiz

Βαλάντης: Δε πάει ο νους σας τι ετοιμάζει τον χειμώνα (photos)

Ο Βαλάντης είναι ανήσυχο πνεύμα και εκτός από το τραγούδι ασχολείται και με άλλα πράγματα. 

Για τον ερχόμενο χειμώνα, ετοιμάζει κάτι διαφορετικο που δεν έχει καμία σχέση με το τραγούδι.

Είναι η πρώτη φορά που θ' ασχοληθεί με κάτι τέτοιο και είναι ιδιαίτερα χαρούμενος και ανυπομονεί να γίνει πράξη.

Πέφτεις στα πατώματα;

«Πολλές φορές έχω πέσει. Άλλωστε αυτό είναι και η αρχή για την εκτίναξη. Αν δεν πέσεις στο πάτωμα δεν κάνεις εκτίναξη με φόρα»

Γνώρισες την επιτυχία μικρός σχεδόν στα 20; Τι θυμάσαι; Πώς αισθάνεσαι;

«Θα σου πω μόνο ότι μας πρόσεχαν οι εταιρείες μας. Ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα τότε. Δεν είδα κανέναν ανταγωνιστικά. Δεν στέφτηκα ποτέ ότι θα χάσω κάτι. Για αυτό κι όλα μου ήρθαν τόσο ωραία»

Ξέφυγες καθόλου;

«Όχι. Και τελικά θα έπρεπε. Αυτοί που ξεφεύγουν τελικά και δεν λένε και πολλά πετυχαίνουν πολλά περισσότερα από αυτούς που είναι ταπεινοί και μετρημένοι»

Οικογένεια; Έχεις τρία παιδιά. Πώς αισθάνεσαι;

«Είμαι χαρούμενος για τα παιδιά μου. Ο γιος μου είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί και αντράκι πια. Οι κόρες μου το ίδιο. Όμορφες και καλά παιδιά. Τα βλέπω περνάω χρόνο μαζί τους και είμαι μια χαρά και αυτά επίσης»

Σκέπτεσαι για ακόμα ένα;

«Όχι δεν το νομίζω. Βέβαια δεν στο αποκλείω κιόλας αλλά θεωρώ πως είναι καλό να κάνεις παιδιά και να τους δίνεις χρόνο πολύ για να μεγαλώνουν σωστά. Θα πρέπει να αφιερωθώ στα παιδιά μου και αυτό όπως καταλαβαίνεις απαιτεί να μην έχω τόση δουλεία»

Δείτε τι ετοιμάζει στην gallery που ακολουθεί:

Λεφτά έχεις βγάλει όλα αυτά τα χρόνια;

«Ναι έχω βγάλει. Όσα έπρεπε θεωρώ, ίσως και λιγότερα, Ήμουν πάντα συνεσταλμένος με τα χρήματα, ακόμα και τις πολύ καλές εποχές. Έχω χάσει και λεφτά έχω επενδύσει και λεφτά»

Δεν λες ποτέ όχι σε φιλανθρωπικούς σκοπούς; Το ξέρω καλά αυτό. Γιατί;

«Καταρχήν είμαι γονιός κι όποτε μου ζητήσουν κάτι θα το κάνω από αγάπη. Δεν υπάρχει λόγος να λες όχι όταν είναι να προσφέρεις κάτι τόσο σημαντικό στην ζωή σου που είναι η ανθρωπιά και η αγάπη. Θέλω να αλλάξουν κάποια πράγματα και με αυτό τον τρόπο το προσπαθώ. Παρακαλάω να γίνονται τέτοια πράγματα και όσο μπορούμε να βοηθάμε. Είμαστε άνθρωποι...» αποκάλυψε στο Χάι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved