Ρουβάς – Ζυγούλη: Η φωτογραφία από τις διακοπές τους και η ιστορία πίσω από αυτή (Photos)
Showbiz

Ρουβάς – Ζυγούλη: Η φωτογραφία από τις διακοπές τους και η ιστορία πίσω από αυτή (Photos)

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είναι αναμφισβήτητα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρι και  σίγουρα η απόδειξη πως τελικά «ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα».

Το ζευγάρι αρχές Ιούλιου γιόρτασε την επέτειο του γάμου του και τόσο για τον Σάκη όσο και για την Κάτια, ήταν μια ακόμη αφορμή για να εξομολογήσουν και δημόσια τα ερωτικά και τρυφερά συναισθήματα που τρέφει ο ένας για τον άλλον.

«Το “για πάντα” είναι πολύς χρόνος. Αλλά αν μπορούσα, θα ήθελα να το ζήσω μόνο στο πλευρό σου. Για να με σηκώνεις κάθε φορά που πέφτω. Για να μαθαίνω από εσένα τη στοργικότητα, την αφοσίωση και την ανιδιοτέλεια.


Για να βλέπω τον κόσμο μέσα από τα δικά σου μάτια, με καλοσύνη και ευαισθησία. Για να γίνομαι κάθε μέρα μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου... γιατί αυτή είσαι εσύ», είχε γράψει ο Σάκης Ρουβάς με τη φωτογραφία να δέχεται «βροχή» likes.

Αυτή τη φορά την έκπληξη μας την έκανε η Κάτια Ζυγούλη, η οποία «ανέβασε» μια φωτογραφία από την Ελούντα, οπού κάνουν τις διακοπές τους κι έγραψε: «Εκεί που ξεκίνησαν όλα», μιλώντας για το μέρος που «άνθισε» ο έρωτάς τους.

Δείτε το story στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved