Βάσω Λασκαράκη: Το μυστικό της διατροφής της, τα κιλά και το κορμί της χωρίς ρετούς (Photos)
Showbiz

Βάσω Λασκαράκη: Το μυστικό της διατροφής της, τα κιλά και το κορμί της χωρίς ρετούς (Photos)

H Βάσω Λασκαράκη ανήκει σε εκείνη την κατηγορία των γυναικών που δεν υπήρξαν ποτέ πολύ αδύνατες, διατηρώντας πάντα όμως σε φόρμα το καλλίγραμμο κορμί τους.

Την έχουμε δει και με περιττά κιλά, τα οποία όπως η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε πάρει, όταν φοιτούσε την δεύτερη χρονιά στη σχολή υποκριτικής. «Μπήκα στη σχολή 52 κιλά.

Το δεύτερο χρόνο είχα φτάσει 62. Δέκα κιλά δεν είναι και λίγο. Και λένε ότι ηθοποιοί πεινούν! Πες το μας και αυτό. Έτρωγα μόνο το βράδυ, αλλά έτρωγα πολύ. Το στομάχι μου κρύβει έναν άντρα μέσα του. Μπορώ να φάω τρία σουβλάκια με πίτα, δύο πίτσες ή μία κατσαρόλα μακαρόνια. Μπορώ να ζήσω επίσης μόνο με γλυκά. Η όρεξη μου πραγματικά φτάνει από εδώ μέχρι τη Θεσσαλονίκη», είχε πει ενώ έχει παραδεχτεί πως η γυμναστική ετών ήταν αυτή που την έκανε να χάσει γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης της.

Η Βάσω Λασκαράκη δεν είναι επίσης από τις γυναίκες που χρησιμοποιούν «φίλτρα» στις φωτογραφίες τους ώστε να δείχνουν πιο αδύνατες αφού συχνά «ανεβάζει» στα social media της φωτογραφίες χωρίς ρετούς.

Όσο για πού βρίσκεται στο μυστικό της διατροφής της;

Μα φυσικά στο σωστό και υγιεινό πρωινό, όπως αυτό που μοιράστηκε μαζί της μέσω Instagram

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved