Μαρία Ηλιάκη: Πάρτε υπογλώσσια και δείτε την topless φωτογραφία της στο Instagram!
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Πάρτε υπογλώσσια και δείτε την topless φωτογραφία της στο Instagram!

Τη Μαρία Ηλιάκη topless σίγουρα δεν την έχετε δει έως σήμερα! Η Μαρία δημοσίευσε ημίγυμνη φωτογραφία της και έριξε το instagram!

H παρουσιάστρια διανύει μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της ζωής της στα επαγγελματικά της ενώ στην προσωπική της ζωή τα πράγματα βαίνουν από το καλό στο καλύτερο και σίγουρα δε θα αργήσουμε να φάμε κουφέτα.

Η Μαρία Ηλιάκη λάμπει από ευτυχία και αυτό φαίνεται σε κάθε της ανάρτηση. Ακομπλεξάριστη και χαλαρή πια, δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της και μας χαρίζει υπέροχα στιγμιότυπα στο instagram της.

Αυτή τη φορά δημοσίευσε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία της στην οποία απεικονίζεται να φορά το κάτω μέρος του μαγιό της μόνο θέλοντας να περάσει ένα μήνυμα στις γυναίκες ότι δεν χρειάζεται να είναι όλες τέλειες…

Η Μαρία έχει καταφέρει, όπως θα δείτε να έχει ένα αψεγάδιαστο κορμί και το έχει καταφέρει με πολύ κόπο!

Η Μαρία σε παλιότερη συνέντευξή της είχε πει στο περιοδικό People: «Είχα κουραστεί από τις προπονήσεις μέσα στο γυμναστήριο και θέλησα να αλλάξω τις αθλητικές μου συνήθειες. Ξεκίνησα κολύμβηση στο ΟΑΚΑ και ακολουθώ συγκεκριμένο πρόγραμμα ασκήσεων με τον προπονητή μου, τον Αλέξη. Επειδή έχω ένα θέμα με την πλάτη μου, κάνουμε ασκήσεις για ορθοσωμία και μυϊκές ανισορροπίες. Τις περιόδους που προσέχω λίγο παραπάνω τρώω ψάρι-κατά προτίμηση μπακαλιάρο-, κοτόπουλο, αγγούρι και πράσινα λαχανικά. Επίσης, αντί για ψωμί επιλέγω παξιμάδια ολικής άλεσης και αντί ζάχαρης χαρουπόμελο»!

Δείτε την πιο σέξι φωτογραφία της Μαρίας Ηλιάκη που έχει ανεβάσει ποτέ στο instagram της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved