Λίτσα Γιαγκούση: «Όλη την ημέρα ήμουν με κλάματα» (Photos)
Showbiz

Λίτσα Γιαγκούση: «Όλη την ημέρα ήμουν με κλάματα» (Photos)

Για την προσωπική της ζωή μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Λίτσα Γιαγκούση. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον σύντροφό της αλλά και για τον λόγο που υπήρξαν περίοδοι στη ζωή της οπού περνούσε άσχημα.

Είναι ο εξομολογητής, ο άντρας, ο φίλος και ο σύντροφός σου; Τα ξέρει όλα, για τις σχέσεις, τις αποτυχίες σου, το γάμο, το διαζύγιο σου;


«Του τα έλεγα και του τα λέω πάντα όλα. Όλα ο Μανώλης τα έχει τραβήξει. Υπήρχαν περίοδοι που πέρασα ωραία στη δουλειά μου, αλλά ταυτόχρονα πέρασα και άσχημα»


Για ποιο λόγο περνούσες άσχημα;
«Είχα προβλήματα με τη φωνή μου κάποιες περιόδους. Κάποια μεγάλη περίοδο είχα κάνει παύση, γιατί είχα κάνει επέμβαση, το μαγαζί ήταν γεμάτο, είχα επιτυχίες και δεν μπορούσα να τραγουδήσω. Όλη την ημέρα ήμουν με κλάματα κι αυτά τα έβλεπε και τα ζούσε ο Μανώλης»


Πώς λειτουργεί στη σχέση, όταν σε ξέρει τόσο καλά ένας άνθρωπος;
«Ο Μανώλης λειτουργεί ανάλογα την περίπτωση. Όταν με θεωρεί υπερβολική, προσπαθεί να με ηρεμήσει, να μου δώσει την πραγματική διάσταση των πραγμάτων και το καταφέρνει πολλές φορές. Πολλές φορές τσακωνόμαστε για τη δουλειά γιατί έχω άδικο συνήθως. Τον εμπιστεύομαι, είναι αυστηρός κι έτσι πρέπει να είμαστε σε ανθρώπους που αγαπάμε», λέει στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved