Ιωάννα Παππά: Η φωτό μέσα από το μαιευτήριο και η ευχάριστη επίσκεψη που δέχτηκε (photos)
Showbiz

Ιωάννα Παππά: Η φωτό μέσα από το μαιευτήριο και η ευχάριστη επίσκεψη που δέχτηκε (photos)

Η Ιωάννα Παππά έζησε το θαύμα της φύσης με τον ερχομό του γιου της το μεσημέρι της Παρασκευής (2 Αυγούστου) και φυσικά η χαρά της δεν περιγράφεται που κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά της το μωρό της! 

Είναι αυτή η μαγική στιγμή κάθε νέας μαμάς που ζει το όνειρό της και που θέλει για εννέα ολόκληρους μήνες με ανυπομονησία να ζήσει. Η αγαπημένη ηθοποιός έφερε στον κόσμο το αγοράκι της που είναι καρπός του έρωτά της με τον Κώστα Πάντο, αδελφό του συζύγου της Λένας Παπαληγούρα.

Το ζευγάρι, όπως είχε δηλώσει πριν από λίγο καιρό η ευτυχισμένη μέλλουσα μαμά, δεν σκοπεύει να παντρευτεί πριν τον ερχομό του παιδιού καθώς δεν είναι η προτεραιότητά τους. "Δεν ήταν ποτέ προτεραιότητα για μένα (σ.σ. Ο γάμος). Πιο πολύ υπήρχε στη σκέψη μου η απόκτηση ενός παιδιού παρά ο γάμος. Το συζητάμε, αλλά δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μας. Δεν θα υπάρξει δηλαδή γάμος πριν από τον ερχομό του παιδιού" είχε πει η Ιωάννα Παππά η οποία λίγο πριν γεννήσει ανέβασε δύο υπέροχες φωτογραφίες της. Ήταν και οι δύο καλλιτεχνικές και φυσικά η έμφαση δινόταν στη φουσκωμένη της κοιλίτσα, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το παιδί της.

Η ηθοποιός, πολύ σύντομα μετά τη γέννηση του μικρού θα επιστρέψει στο θεατρικό σανίδι αφού θα πρωταγωνιστήσει από τον ερχόμενο Οκτώβριο στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά στο έργο "Ο χορός της φωτιάς" με τον Χρήστο Λούλη, σε σκηνοθεσία Άρη Μπινιάρη. Κάτι που σημαίνει ότι δεν θα καταφέρει να αφιερώσει αποκλειστικό χρόνο στο μωρό της αφού οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τη καλούν.

Μέχρι τότε, όμως, έχει καιρό αφού από τη στιγμή που γέννησε δεν έχει μάτια για κανέναν άλλον εκτός από τον γιο της. Χθες, δέχτηκε και τις πρώτες επισκέψεις με την αδελφή της Τίνα να είναι στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή. Μάλιστα, ανέβασε και μία φωτογραφία από το μαιευτήριο που απεικονίζει ένα τεράστιο σιέλ μπαλόνι, γράφοντας στη λεζάντα: «H μεγαλύτερη χαρά, το καλύτερο πρώιμο δώρο γενεθλίων, η ευδαιμονία του καλωσορίσματος ενός πανέμορφου, μικροσκοπικού ανθρώπου στο θαύμα της ζωής ... Και ναι ... Περήφανη που είμαι μια cool θεία!».

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved