Η κατάρα των Κένεντι: Νεκρή από υπερβολική δόση η εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι
Showbiz

Η κατάρα των Κένεντι: Νεκρή από υπερβολική δόση η εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι

Η κατάρα των Κένεντι συνεχίζεται… «Έφυγε» από υπερβολική δόση η εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι

Η Σίρσε Κένεντι Χιλ, εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι, βρέθηκε νεκρή μέσα σε συγκρότημα στο Χαϊάνις Πορτ της Μασαχουσέτης. Ο θάνατός της αποδίδεται σε υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Η 22χρονη βρισκόταν στο σπίτι της οικογένειάς της όταν κλήθηκε το ασθενοφόρο το απόγευμα της Πέμπτης 1η Αυγούστου, το οποίο έσπευσα άμεσα και μετέφερε την άτυχη νεαρή στο νοσοκομείο Cape Cod, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

«Οι καρδιές μας έσπασαν εξαιτίας της απώλειας της αγαπημένης μας Σίρσε. Η ζωή της ήταν γεμάτη ελπίδα, υποσχέσεις και αγάπη», ανέφερε η οικογένεια Κένεντι σε ανακοίνωσή της».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η γιαγιά της σχολίασε πως «ο κόσμος είναι λιγότερο όμορφος σήμερα».

Η Σίρσε Κένεντι Χιλ σπούδαζε στο Boston College επικοινωνία και παλιότερα ήταν αντιπρόεδρος της οργάνωσης νεολαίας των Δημοκρατικών στο ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα, σύμφωνα με τους Times.

Η 22χρονη Σίρσε είχε παραδεχθεί τη μάχη της με την κατάθλιψη και τα ψυχολογικά της προβλήματα απ’ όταν φοιτούσε σε ιδιωτικό σχολείο της Μασαχουσέτης το 2016. Στη σχολική εφημερίδα είχε γράψει ένα μεγάλο κείμενο για τη μάχη της με την κατάθλιψη. «Ξεκίνησε στην αρχή των σχολικών μου χρόνων και θα είναι μαζί μου για το υπόλοιπο της ζωής μου» είχε γράψει η Σίρσε, περιγράφοντας όσα ένιωθε σαν μια «βαθιά πάλη με τη θλίψη, που έμοιαζε με βαρίδι στο στήθος μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved