Νίκος Μουτσινάς: Δεν φαντάζεστε τι έκανε με το που πάτησε το πόδι του στην Αθήνα! (photos)
Showbiz

Νίκος Μουτσινάς: Δεν φαντάζεστε τι έκανε με το που πάτησε το πόδι του στην Αθήνα! (photos)

Σε... μακράς διαρκείας περιοδεία βρίσκεται το φετινό καλοκαίρι ο Νίκος Μουτσινάς και είναι λογικό, όταν επιστρέφει -έστω και για λίγο- στη βάση του, να θέλει να δει ό,τι πιο αγαπημένο για τον ίδιο. 

Ο παρουσιαστής, ηθοποιός και θιασάρχης Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε μόνο για δύο ημέρες στην Αθήνα, έχοντας αυτό το μικρό κενό ανάμεσα στους προορισμούς της περιοδείας της παράστασης Βερβερίτσα όπου πρωταγωνιστεί μαζί με τη Μαρία Σολωμού και τη Ματίνα Νικολάου.

Ο ίδιος, αρκετά κουρασμένος από το συνεχές ταξίδι από τη μία πόλη της Ελλάδας στην άλλη, θέλησε να εκμεταλλευτεί το... δώρο που του δινόταν αυτές τις δύο ημέρες επιστροφής στη βάση, δηλαδή την Αθήνα και επέστρεψε φυσικά στο σπίτι του. Και τι ήταν αυτό που ήθελε να κάνει πρώτα απ' όλα;

Να αγκαλιάσει και να παίξει με τα σκυλάκια του, τους τετράποδους συγκάτοικούς του που υπεραγαπά και φροντίζει ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια. Προφανώς, για να φύγει για την περιοδεία έπρεπε να τα τακτοποιήσει και να έχει έναν άνθρωπο να τα φροντίσει καθώς δεν μπορούσε να τα έχει μαζί του.

Γι' αυτό και του είχαν λείψει, μετά από τόσο καιρό, τόσο πολύ. Έτσι, έτρεξε να τα αγκαλιάσει και να ποζάρει μαζί τους σε φωτογραφία την οποία και ανέβασε ευτυχισμένος στο instagram γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ήρθα στην Αθήνα για 2 μέρες μόνο… και έτρεξα κατευθείαν στην αγκαλιά τους. Τα παιδάκια μου τα όμορφα»!

Δείτε παρακάτω την εν λόγω τρυφερή φωτογραφία του μαζί τους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved