Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δείπνο πάνω σε σκάφος μαζί με τον Σρόιτερ! (photos)
Showbiz

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δείπνο πάνω σε σκάφος μαζί με τον Σρόιτερ! (photos)

Είναι γνωστό ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η οικογένειά της διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με την οικογένεια του Σρόιτερ! Μαζί λοιπόν απόλαυσαν ένα υπέροχο δείπνο πάνω σε σκάφος

Οι δύο δημοσιογράφοι είναι φίλοι από τα παλιά και συνήθως τα καλοκαίρια, συναντιούνται στον αγαπημένο τους προορισμό, την Πάρο.

Η Σταματίνα μαζί με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό και τα τρία παιδιά τους, βρίσκονται εδώ και αρκετές ημέρες στο νησί και απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Το ίδιο και ο Αντώνης Σρόιτερ με τη σύζυγό του Ιωάννα Μπούκη και τα δύο κοριτσάκια τους. Είναι λάτρεις του όμορφου κυκλαδίτικου νησιού και πάντα αφιερώνουν χρόνο των διακοπών τους για να τον περάσουν εκεί.

Τα δύο ζευγάρια λοιπόν, βρέθηκαν στα decks σκάφους γνωστού επιχειρηματία φίλου τους και απόλαυσαν ένα όμορφο δείπνο με θέα το απέραντο γαλάζιο δείχνοντας να περνούν πολύ όμορφα. Άλλωστε η υπέροχη χθεσινή βραδιά ήταν κατάλληλη για μία τέτοια μάζωξη πάνω σε σκάφος. Η ζέστη άλλωστε, των ημερών, το επιβάλλει.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η παρέα συναντιέται στην Πάρο. Τα δύο ζευγάρια κάνουν καλή παρέα, όπως και τα παιδιά τους που είναι της ίδιας ηλικίας.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved