Η Ευαγγελία ξεπέρασε οριστικά τον Οικονομόπουλο! Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος! (photos)
Showbiz

Η Ευαγγελία ξεπέρασε οριστικά τον Οικονομόπουλο! Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος! (photos)

Ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι διανύει η Ευαγγελία Αραβανή αφού ξαναμπήκε στη ζωή της ο έρωτας και μάλιστα με γνωστό και επιφανή επιχειρηματία. 

H όμορφη παρουσιάστρια, πιο ευτυχισμένη από ποτέ διανύει την καλύτερη περίοδο της προσωπικής της ζωής αφού ξεπέρασε οριστικά τον πρώην αγαπημένο της Νίκο Οικονομόπουλο και είναι ξανά ερωτευμένη με επιχειρηματία.

Πρόκειται για τον Σπύρο Λάζαρη ο οποίος είναι επιχειρηματίας και μάλιστα στον Πόρο τον αγαπούν όλοι οι ντόπιοι αφού δραστηριοποιείται εκεί επιχειρηματικά. Διαθέτει επίσης και εξοχική κατοικία όπου και βρέθηκε η Ευαγγελία Αραβανή, σύμφωνα με το Secret.

Η Ευαγγελία είναι ενεργή στα social media και από την αρχή του καλοκαιριού ανεβάζει συνέχεια φωτογραφίες από εξορμήσεις της σε παραλίες όμως όταν βρισκόταν στον Πόρο, απέφευγε, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, να αναφέρει την παρουσία της εκεί προκειμένου να μην αποκαλυφθεί η νέα σχέση της προφανώς.

Όπως και να έχει, οι δυο τους δείχνουν να περνούν πολύ καλά μαζί με την Ευαγγελία να έχει αποκτήσει και πάλι το χαμόγελο στα χείλη της. Όσο για εκείνον, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τα media καθώς υπήρξε ζευγάρι με την τραγουδίστρια Στέλλα Καλλή.

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved