Μιζεράκη: To νέο μήνυμα μετά το ξέσπασμά της και η αναφορά στην απώλεια του Πάνου Ζάρλα (Photos)
Showbiz

Μιζεράκη: To νέο μήνυμα μετά το ξέσπασμά της και η αναφορά στην απώλεια του Πάνου Ζάρλα (Photos)

Ξέσπασε και πάλι η Στέλλα Μιζεράκη.

Μπορεί η Στέλλα Μιζεράκη αυτές τις ημέρες να απολαμβάνει τις διακοπές της στη Μύκονο, ωστόσο κάποια κακόβουλα σχόλια που έλαβε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την έκαναν να ξεσπάσει.

«Έχω μάθει να θέτω όρια στην ζωή μου και δεν θα το παρακάνω ούτε με την χαρά ούτε με την λύπη μου και γενικά και εδώ μέσα… Και σε καμία περίπτωση δεν θα εκμεταλλευόμουν ορισμένες καταστάσεις για προσωπικό μου όφελος και το ξέρετε πολύ καλά όλοι όσοι με ξέρετε έστω και λίγο αυτό!!

Το τι νιώθουμε καμία φορά καλό είναι να το κρατάμε για τον εαυτό μας γιατί δεν μπορεί να ξέρει ακριβώς κανείς τι νιώθουμε μέσα μας!! Το ότι δεν αναφερόμαστε συνέχεια σε κάποια πράγματα σημαίνει αξιοπρέπεια!! Και όλα αυτά τα γράφω προς ενημέρωση και επεξήγηση για όποιον απορεί ή ενδιαφέρεται να μάθει κάποιες σκέψεις μου!!», έγραψε μεταξύ άλλων ενώ ένα μήνυμα follower της, η οποία την υποστήριξε γράφοντας της με πόση αξιοπρέπεια αντιμετώπισε το τραγικό συμβάν της απώλειας του Πάνου Ζάρλα, την έκανε να απαντήσει και πάλι.


«Κατανοώ Εύα μου ότι δεν έχουν όλοι τις ίδιες δυνατότητες και επίσης μέχρι που μπορεί να φτάσει στο μυαλό η ανοησία και η κακία του καθένα… και εύχομαι να μη νιώσει κανένας την απώλεια δικού του ανθρώπου και να μη βρεθούν αργότερα κάποιοι κακοπροαίρετοι να του επιτίθενται και να μη σέβονται αυτό που βιώνει…», έγραψε η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved