Ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ πρώτα ακύρωσε τον γάμο του και τώρα χώρισε οριστικά! (photos)
Showbiz

Ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ πρώτα ακύρωσε τον γάμο του και τώρα χώρισε οριστικά! (photos)

Ήταν μαζί αρκετά χρόνια και ο ένας στήριζε τον άλλον σε κάθε δύσκολη στιγμή. Κάποια στιγμή, όμως, όλα άλλαξαν μεταξύ τους.

Γνωστό ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ, δεν είναι πια μαζί ύστερα από τη δύσκολη απόφαση που πήρε, να δώσει οριστικό τέλος στη σχέση του. Θα τους ενώνει, όμως, πάντα ένας πολύ δυνατός συνδετικός κρίκος, ο γιος τους που είναι ό,τι πολυτιμότερο και για τους δύο.

Εκείνη μοντέλο και μάλιστα με τίτλους ομορφιάς στο ενεργητικό της και εκείνος ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες μοντέλα της χώρας μας. Ήταν μαζί από πολύ νεαρή ηλικία και έδειχναν να είναι πολύ ευτυχισμένοι.

Όταν ήρθε η είδηση της εγκυμοσύνης εκείνης, το ζευγάρι πέρασε την πιο όμορφη περιόδο της σχέσης του και μάλιστα συζητούσε πολύ σοβαρά την πιθανότητα να παντρευτεί.

Κάτι μεσολάβησε, ήρθε ένας σύντομος χωρισμός όμως ξαναήρθαν και πάλι κοντά οι δύο νέοι και έγιναν και πάλι ζευγάρι.

Το ευρύ κοινό γνώρισε καλύτερα τη νεαρή καλλονή μέσα από τη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top model και εκείνος όσο διάστημα βρισκόταν στο ριάλιτι μοντέλων, τη στήριξε όσο κανένας άλλος.

Όταν εκείνη ολοκλήρωσε την παρουσία της στο επιτυχημένο ριάλιτι, οι δυο τους άρχισαν και πάλι να κάνουν όνειρα για να παντρευτούν, χωρίς όμως ποτέ να καταλήξουν –ούτε αυτή τη φορά- στα σκαλιά της εκκλησίας. Ποτέ δεν έμαθε κανείς γιατί, όμως κάποιοι έκαναν λόγο για σοβαρή κρίση στη σχέση τους.

Μέχρι που πριν από λίγο καιρό τα προβλήματα διογκώθηκαν ακόμα περισσότερο. Έτσι, αποφάσισαν να δώσουν οριστικό τέλος σε αυτόν τον έρωτα, με την υπόσχεση, όμως πως θα είναι για πάντα ενωμένοι για να μεγαλώσουν τον γιο τους.

Δείτε στην παρακάτω γκάλερι στιγμιότυπα από ευτυχισμένες στιγμές του ζευγαριού…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved