Καρύδη-Αθερίδης: Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών τους! Δεν φαντάζεστε ποιους φιλοξενούν (videos)
Showbiz

Καρύδη-Αθερίδης: Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών τους! Δεν φαντάζεστε ποιους φιλοξενούν (videos)

Στον προσωπικό τους επίγειο παράδεισο περνούν τις καλοκαιρινές διακοπές τους ο Θοδωρής Αθερίδης και η Σμαράγδα Καρύδη και μάλιστα με πολύ καλή παρέα. 

Το ζευγάρι, όπως κάθε καλοκαίρι τα τελευταία χρόνια, απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές στο σπίτι που διαθέτει η ηθοποιός στην Αίγινα και εκεί καλούν φίλους για να περνούν ακόμα καλύτερα.

Αυτή τη φορά, στην παρέα τους είναι η Αθανασία Σμαραγδή, κόρη του γνωστού σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή και η Ευαγγελία Συριοπούλου η οποία βρίσκεται εκεί μαζί με τον σύντροφό της Στράτο Πατσατζή.

Η ευτυχισμένη παρέα απολαμβάνει βαρκάδες στα ανοιχτά του νησιού ή στο γειτονικό Αγκίστρια και μάλιστα οι τρεις κυρίες είχαν και την χαρά να τραγουδήσουν εν πλω ένα αγαπημένο τους τραγούδι. Δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Και επειδή η παρέα έχει πολύ χιούμορ, η Σμαράγδα ανέβασε και ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται η ίδια να έχει πέσει στα... βαθιά για να κυνηγήσει... πάπιες! Ναι, καλά διαβάσατε! Μάλιστα, επειδή αυτές δεν την περίμεναν για να... παίξει μαζί τους ρίχθηκε σε ένα... ανελέητο κυνηγητό για να τις προλάβει και να κολυμπήσουν μαζί.

Δείτε παρακάτω και φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις υπέροχες διακοπές της καλλιτεχνικής παρέας

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved