Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Αυτή ήταν η πρώτη φώτο του Μάκη της στο instagram- Τη θυμάστε;

 Θυμάστε την πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ελένη Μενεγάκη στο instagram με τον Μάκη Παντζόπουλο;

Η Ελένη Μενεγάκη γνώρισε τον Μάκη Παντζόπουλο πριν 10 χρόνια όταν είχε ταξιδέψει στην Άνδρο! Εκεί πρωτοσυναντήθηκαν, εκεί είπαν το πρώτο «γεια» και αυτός ο τόπος έμελλε να γίνει λίγο αργότερα ο επίγειος παράδεισός της!

Η Ελένη και ο Μάκης είναι μαζί εννιά χρόνια και παντρεμένοι τέσσερα χρόνια! Παντρεύτηκαν δηλαδή λίγο πριν έρθει στον κόσμο η κόρη τους, Μαρίνα!

Η παρουσιάστρια τον πρώτο καιρό δεν μιλούσε καθόλου για τη σχέση της με τον Μάκη ούτε σε συνεργάτες, ούτε σε φίλους. Ακόμα και όταν είχαν έρθει στο φως της δημοσιότητας παπαρατίστικές τους φωτογραφίες, ήταν φειδωλή στις δηλώσεις. Εκπομπές και περιοδικά τότε είχαν πρώτο θέμα τον έρωτα της παρουσιάστριας, εκείνη όμως είχε επιλέξει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση της και να την προστατέψει…

Ο καιρός πέρασε και το ζευγάρι ξεκίνησε δειλά δειλά τις δημόσιες εμφανίσεις και η Ελένη συνέχιζε να μη μιλά για τον έρωτά της.

Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram και απεικόνιζε τον Μάκη Παντζόπουλο ήταν το Σεπτέμβριο του 2012, δηλαδή όταν είχαν συμπληρώσει δύο χρόνια σχέσης. Η παρουσιάστρια τον φωτογράφησε στα Άχλα της Άνδρου με γυρισμένη πλάτη και έγραψε μόνο «Άνδρος». Φυσικά, οι διαδικτυακοί της φίλοι κατάλαβαν ότι ήταν ο Μάκης της και τα σχόλια ήταν ουκ ολίγα και τα likes αμέτρητα!

Η σχέση του ζευγαριού πήγαινε από το καλό στο καλύτερο. Η Ελένη έβγαινε δημόσια με τον Μάκη της και οι παπαράτσι καραδοκούσαν για να το τραβήξουν έστω και μία τρυφερή φωτογραφία.

Το ζευγάρι επισημοποίησε κρυφά τη σχέση του πριν τέσσερα χρόνια και λίγο μετά γεννήθηκε η κόρη του. Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος επισφράγισαν την αγάπη τους με τον ερχομό της κόρης τους Μαρίνας, την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015, στις 21:50. Η Ελένη από το 2012, δημοσίευσε ξανά φωτογραφία με τον άντρα της στο instagram στις 19 Φεβρουαρίου του 2016 και αποκαλύπτοντας έτσι ότι ήταν η πρώτη επέτειος γάμου. Ένας γάμος που ποτέ δε μάθαμε πού έγινε και φυσικά ουδέποτε ήρθε στο φως της δημοσιότητας φωτογραφία από την ευτυχισμένη αυτή στιγμή του ζευγαριού!

H Ελένη από το 2016 έχει αλλάξει, μιλά πια για την καθημερινότητα με τα παιδιά της, τον σύζυγό της και δείχνει πόσο ευτυχισμένη και ερωτευμένη είναι με τον Μάκη της. Από το 2016 και έπειτα, η Ελένη κατά διαστήματα δημοσιεύει φωτογραφίες στο instagram με τον σύζυγό της μιας και αισθάνεται πια χαλαρή και ελεύθερη.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί την πρώτη εκείνη φωτογραφία του Μάκη της στο instagram και όλες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ελένη Μενεγάκη στο instagram με τον αγαπημένο της έως και σήμερα!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved