Γιώργος Τράγκας: Εξηγεί γιατί ξαναπαντρεύτηκε στο Las Vegas (photos)
Showbiz

Γιώργος Τράγκας: Εξηγεί γιατί ξαναπαντρεύτηκε στο Las Vegas (photos)

Ο Γιώργος Τράγκας είναι απρόβλεπτος και το έχει αποδείξει πολλές φορές στη ζωή του.

Πριν λίγες μέρες, ξάφνιασε ευχάριστα τους διαδικτυακούς του φίλους, καθώς δημοσίευσε βίντεο από τον γάμο του στο Las Vegas.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, θέλησε ν’ ανανεώσει τους όρκους αγάπης με τη σύζυγό του Μαρία Καρρά με έναν πρωτότυπο τρόπο.

«Ζούσα το δικό μου hangover, χωρίς σε αυτό να υπάρχει ξύπνημα σε ταράτσα. Μόνο που εγώ δεν πήγα στο Λας Βέγκας για να κάνω με τους φίλους μου bachelor party πριν παντρευτώ. Ήμουν ήδη δύο φορές παντρεμένος με τη Μαρία Καρρά (με πολιτικό και ορθόδοξο γάμο). Απλώς είχα μια τρελή παρόρμηση να με παντρέψει ο... Έλβις Πρίσλεϊ και να κάνω ένα ρεπορτάζ για τη βιομηχανία γάμων στην πολύχρωμη πόλη. Αυτό, όπως ένα νόμισμα, έχει δύο όψεις. Από τη μια έχει πλάκα, από την άλλη φορτώνεις στο συζυγικό ιστορικό σου μία ακόμη γαμήλια τελετή και πολλούς όρκους, που άντε μετά να ξεχάσεις» εξήγησε στο Secret και συνέχισε:

«Όλα άρχισαν ένα βράδυ στο Μανχάταν, έπειτα από μια συνέντευξη που έδωσα στον Hellas FM. Τότε έριξα την ιδέα να πάμε για πρώτη φορά στη Δυτική Ακτή. Αν και δεν είμαι τζογαδόρος, σκέφτηκα να περάσουμε από το Λας Βέγκας και μετά να διασχίσουμε την έρημο Μοχάβε και να πάμε στο Λος Αντζελες. Το κρασί, τα φώτα και η ατμόσφαιρα στη Νέα Υόρκη γέννησαν την τρελή ιδέα: Να κάνουμε έναν γάμο στην πρωτεύουσα του τζόγου και μαζί ένα ρεπορτάζ για την παγκόσμια βιομηχανία γάμων που δουλεύει πυρετωδώς στο Βέγκας και γεννάει κάθε τόσο ειδήσεις για επώνυμους που παντρεύονται με την ευλογία του Έλβις».

«Ένας γάμος ή μια ανανέωση όρκων στο Βέγκας είναι μια πολύ γρήγορη και μεσαίου κόστους διαδικασία. Υπάρχει ένα ειδικό site Διεύθυνσης Αδειών Γάμων, στο οποίο κάνεις αίτηση ηλεκτρονικά και ορίζεις πότε θα γίνει η τελετή, αναφέροντας βέβαια όλα τα στοιχεία σου. Υπάρχουν δύο πονηρά ερωτήματα: "Έχεις παντρευτεί ξανά;" και "Πότε πήρες διαζύγιο;"», ενώ τονίζει πως το κόστος δεν είναι απλησίαστο, αφού κυμαίνεται από τα 260 έως τα 300 δολάρια. «Σε αυτά περιλαμβάνεται η λιμουζίνα που σε παίρνει και σε επιστρέφει στο ξενοδοχείο, μια σειρά από φωτογραφίες, που δεν είναι και οι καλύτερες, και ένα DVD του γάμου» κατέληξε ο δημοσιογράφος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved