Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Έτοιμος να γίνει σύζυγος και μπαμπάς;
Showbiz

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Έτοιμος να γίνει σύζυγος και μπαμπάς;

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έκανε αποκαλύψεις και μας εξέπληξε!

Ο γνωστός ηθοποιός βιώνει επαγγελματική επιτυχία, ωστόσο δεν δίστασε νααναφερθεί στην προσωπική του ζωή και στην δημιουργία οικογλένειας. Μάλιστα, αποκάλυψε κάτι που μας ξάφνιασε και σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο!

Πώς θα αντιδρούσες αν είχες κόρη και σου έφερνε κάποιον σαν εσένα για γαμπρό;

Αυτή θα είναι η τιμωρία μου. (γέλια). Όχι, κοίταξε! Είμαι ένας έξω καρδιά τύπος, με τα σκοτεινά μου σημεία, βέβαια. Να κάνει αυτό που γουστάρει και να είναι χαρούμενη!

'Εχεις φανταστεί τον εαυτό σου με γυναίκα και παιδιά;

Νομίζω ότι δεν θα δώσω ποτέ στα σίγουρα μια τέτοια απάντηση! Γιατί μπορεί να έχω προσπαθήσει στο παρελθόν και να μην έχει λειτουργήσει, οπότε θα πω ότι αυτό θα έρθει στην ώρα του, αλλά και με αυτόν τον άνθρωπο που θα σε κάνει να νιώσεις ότι θέλεις να κάνεις το δικό της παιδί. Όχι να δημιουργήσεις οικογένεια για να εκπληρώσεις όνειρα άλλων.

Το έχεις βιώσει αυτό το συναίσθημα; Ότι «Εγώ σε σένα θέλω να δω τη συνέχεια μας».

Παλαιότερα, δεν μπορώ να πω ότι το έχω βιώσει. Οχι! Θέλω να πιστεύω ότι θα έρθει η ώρα του, αλλά χωρίς να πιέσω τα πράγματα. Να βγει, επιτέλους, αυθόρμητα, χωρίς τα «πρέπει». Πετάω πια πολλά «πρέπει» από τη ζωή μου.

Η μητέρα σου τι λέει για όλο αυτό;

Εντάξει, η μάνα θα πει και μια κουβέντα παραπάνω: «Αγόρι μου, καλός ο Τσίπρας, αλλά πότε θα παντρευτείς; Σαραντάρισες». Και έχει δίκιο! Μου έστειλε τις προάλλες μήνυμα μια φίλη από το εξωτερικό να μου πει πόσο χαίρεται για μένα έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα στα επαγγελματικά μου.

Πιάσαμε την κουβέντα και μου ανακοίνωσε ότι περιμένει δί­δυμα. Και εκεί σκέφτηκα: «Ναι ο Τσίπρας, ναι οι ρόλοι, ναι το νέο σίριαλ που θα κάνω τον χειμώνα στον ΑΝΤ1 , ναι οι παρα­στάσεις και η Επίδαυρος αλλά το καλύτερο σενάριο της ζωής είναι αυτό, μια νέα ζωή»!

Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved