Υρώ Μανέ: Εξομολογήθηκε αν την ενδιαφέρει να ασχοληθεί με την πολιτική και τα κοινά (photos)
πηγή: Ndp Photo
Showbiz

Υρώ Μανέ: Εξομολογήθηκε αν την ενδιαφέρει να ασχοληθεί με την πολιτική και τα κοινά (photos)

H Υρώ Μανέ μίλησε για τα κοινά και πώς εκείνη βλέπει τον εαυτό της σε αυτά.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε ακόμη για τα όρια που πρέπει να θέτουν οι ηθοποιοί και ποιες είναι οι συνέπειες όταν αυτά δεν τίθενται.

«Οι ηθοποιοί καταθέτουμε κάθε βράδυ την ψυχή μας, δεν κάνουμε μια συνηθι­σμένη δουλειά γραφείου. Αν δεν μπορέσουμε να δώσουμε ό,τι έχουμε σε ψυχή και μυαλό, θα ξεσπάσει κάποια στιγμή ο οργανισμός και οι συνέπειες θα είναι βλαβερές. Γι' αυτό τον λόγο επιλέγω να μην κάνω εκπτώσεις.

Είναι προτιμό­τερο να βάζει κανείς τα όρια του και να μην αποδέχεται κάτι που δεν τον εκφράζει. Αυτό έκανα και εγώ. Προσπαθώ, επίσης, να δη­μιουργώ η ίδια τις συνθήκες. Δεν είμαι από τους ηθοποιούς που περιμένουν πάνω από το τηλέφωνο να τους σκεφτούν για μια δου­λειά. Ονειρεύομαι πράγματα, προτείνω, στρώνω το έδαφος προς την κατεύθυνση που θέλω να πάω. -Ζωντανό παράδειγμα η Ρένα».

Όσον αφορά στα κοινά η δημοφιλής ηθοποιός τόνισε:

«Με ενδιαφέρουν περισσότερο τα κοινά, με την έννοια του να παρακο­λουθώ τι συμβαίνει γύρω μου, στην κοινωνία και στην πολιτική, παρά με το να είμαι εγώ, για την ώρα, στην πρώτη γραμμή. Για μένα, η σημαντικότερη πο­λιτική πράξη είναι να παραμείνουμε άνθρωποι ουσιαστικοί για τους διπλα­νούς μας. Από εκεί και πέρα, ως φύσει αισιόδοξη, θέλω να πιστεύω ότι υπάρ­χει φως για τη χώρα μας. Ξεπεράσαμε τη δύσκολη δεκαετία. Πέσαμε πολύ χα­μηλά ως χώρα και ως οικονομία, αλλά τώρα νομίζω ότι εί­μαστε σε καλό δρόμο. Ξεκολλήσαμε από τον πάτο...», είπε στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved