Ιωάννα Μαλέσκου: Πώς αντιμετωπίζει τη σύγκριση με την Ελένη Μενεγάκη; (photos)
Showbiz

Ιωάννα Μαλέσκου: Πώς αντιμετωπίζει τη σύγκριση με την Ελένη Μενεγάκη; (photos)

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει ξεχωρίσει μέσα από την εκπομπή της στο ΚΡΗΤΗ TV και πολλοί την παρομοιάζουν με την Ελένη Μενεγάκη.

Εκείνη εξήγησε πώς το διαχειρίζεται και αποκάλυψε επίσης αν έχει δεχτεί πρόταση να φωτογραφηθεί γυμνή!

Η επιπλέον προβολή από την εκ­πομπή του Νίκου Μουτσινά σας βο­ήθησε;

Δεν περίμενα από μια εκπομπή να με προβάλει για να γίνω γνωστή. Ασφαλώς το να ασχολούνται με το όνομα σου σου δίνει ένα επιπλέον προνόμιο και μια με­γαλύτερη αβάντα για να μάθουν για σέ­να άτομα που δεν σε γνώριζαν μέχρι πρότινος. Στην αρχή όταν ο Μουτσινάς ασχολήθηκε μαζί μου ήταν για τη στή­λη της μαγειρικής.

Εκεί είμαι πιο χαλα­ρή, πιο άνετη, είμαι με έναν σεφ που εί­ναι φίλος μου και ο κώδικας επικοινω­νίας είναι άλλος. Στην αρχή ήμουν προ­βληματισμένη γιατί δεν είναι όμορφο να βλέπεις τον εαυτό σου να παρουσιάζε­ται λίγο διαφορετικά. Βέβαια τα έδινα κι εγώ τα δικαιώματα μου όταν έκανα την αυτοκριτική μου. Υπήρχε όμως π καλή πρόθεση και όλο αυτό το εισέπραξα πο­λύ θετικά.

Πολλοί σας αποκαλούν «Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης». Αποδέχε­στε αυτόν τον τίτλο;

Δεν τον αποδέχομαι όχι με την ότι είναι άσχημος τίτλος. Ίσα ίσα είναι πιασάρικος. Δεν θέλω να με θυμάται το κοινό γιατί μοιάζω με κάποια άλλη, για­τί αυτομάτως με θέτει υποδεέστερη. Ο καθένας έχει την ταυτότητα του και την προσωπικότητα του.

Όταν το ακούω μα­γκώνομαι γιατί δεν τίθεται θέμα σύγκρι­σης ή κοινών στοιχείων. Είναι τιμητικό γιατί σε προσομοιάζουν με ένα άτομο που είναι μεγάλο κεφάλαιο της ελληνι­κής τηλεόρασης και είναι ένας άνθρω­πος που θαυμάζω. Είναι όμορφο, αλλά μου αφήνει ένα μούδιασμα. Δεν τίθεται όμως θέμα σύγκρισης.

Η οικογένεια είναι στα σχέδια σας;

Είναι στα σχέδια μου, αλλά όχι στα άμεσα. Όλη μου την ενέργεια την απορρο­φά το κομμάτι του επαγγελματικού μέλ­λοντος και των κινήσεων μου. Ασφαλώς και θέλω να γίνω μανούλα, αλλά θεω­ρώ ότι μια γυναίκα πρέπει να αποφασί­σει συνειδητοποιημένα το πότε θα γίνει μανούλα.

Έχετε δεχθεί πρόταση για γυμνή φωτογράφηση;

Ναι, αλλά δεν θα έκανα ποτέ και δεν νο­μίζω να ενδιέφερε κάποιον. Γενικά στη ζωή μας οι γυναίκες δεν πρέπει να τα δίνουμε όλα, πρέπει να κρατάμε και για μας. Θεωρώ πιο σαγηνευτικό για μια γυ­ναίκα να αφήνει πράγματα να τα φαντά­ζεται κάποιος, γιατί έτσι δημιουργεί μια άλλη εικόνα.

Υπάρχουν κάποια tips ομορφιάς που ακολουθείτε;

Το βασικό για μια γυναίκα είναι να φρο­ντίζει και να καθαρίζει το πρόσωπο της. Ασφαλώς σημαντικό ρόλο παίζει και η διατροφή, η καλή διατροφή, και σίγου­ρα αισθάνομαι ευγνώμων που ζω στην Κρήτη και μπορώ και τρέφομαι σωστά.

Τι θεωρείτε πιο σημαντικό πράγ­μα στη ζωή;

Την υγεία και την εσωτερική ηρεμία. Ξέρε­τε, όταν είσαι ήρεμος μπορείς να αποφα­σίσεις σωστά. Αυτά τα δύο μεταφράζονται σε αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση.

Πηγή: Τv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved