Η Πωλίνα Γκιωνάκη επισκέφθηκε την Μαίρη Λίντα στο γηροκομείο (photos)
Showbiz

Η Πωλίνα Γκιωνάκη επισκέφθηκε την Μαίρη Λίντα στο γηροκομείο (photos)

Η Μαίρη Λίντα βρίσκεται στο Γηροκομείο και αρκετοί είναι εκείνοι που την επισκέπτονται και εκείνη τους δέχεται με μεγάλη χαρά. 

Αυτό, συνέβη και πριν λίγες μέρες, όταν την επισκέφθηκε η Πωλίνα Γκιωνάκη με τον Μπουρνέλη.

Ο Γιάννης Γκιωνάκης και η Μαίρη Λίντα ήταν καλοί φίλοι και έτσι η Πωλίνα δεν θα μπορούσε να μην την επισκεφθεί.

Η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια, αποφάσισε να επισκεφτεί την παλιά φίλη του πατέρα της, αλλά και πάλαι ποτέ συνεργάτιδά του στα θέατρα, έπειτα από συνεννόηση που είχε με τον κοινό τους φίλο και σπουδαίο κομφερανσιέ Γιάννη Μπουρνέλη.

Ήταν την περασμένη Κυριακή όταν η Πολύνα επικοινώνησε μαζί του, προκειμένου να μεταβούν μαζί στο Γηροκομείο Αθηνών, όπου φιλοξενείται εδώ και αρκετό καιρό η μεγάλη ερμηνεύτρια.

«Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από την Πολύνα, η οποία ήθελε να επισκεφτεί τη Μαιρούλα στο Γηροκομείο. Της το είπα, και η Μαίρη τη δέχτηκε. Όταν πήγαμε, έπεσε η μία στην αγκαλιά της άλλης. Ξέρεις γιατί; Γιατί η Μαίρη είχε συνεργαστεί στο θέατρο και στον κινηματογράφο με τον πατέρα της. Μάλιστα μοιράστηκαν μεταξύ τους και διάφορα περιστατικά» δήλωσε ο Γιάννης Μπουρνέλης στην espresso.

Λίγες ώρες μετά τη συνάντησή της με τη Μαίρη Λίντα, η Πολύνα Γκιωνάκη ανέβασε φωτογραφίες τους στο facebook και έγραψε χαρακτηριστικά: «Κυριακή πρωί στο Γηροκομείο Αθηνών, επισκέφτηκα την αγαπημένη μας Μαίρη Λίντα. Κοντά της ήταν και ο λατρεμένος φίλος μας Γιάννης Μπουρνέλης. Ενα τρυφερό πρωινό με αναμνήσεις, με τραγούδι, με γλυκά χαμόγελα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved