Βίκυ Χαντζή: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που της προκάλεσαν κάποιες συνεργασίες της και σόκαρε
Showbiz

Βίκυ Χαντζή: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που της προκάλεσαν κάποιες συνεργασίες της και σόκαρε

Η Βίκυ Χαντζή εξομολογήθηκε την περιπέτεια υγείας που βίωσε και ήταν ειλικρινής.

Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για την δυσκολία που αντιμετωπίζει μια γυναίκα για να καθιερωθεί στα media, ενώ περιέγραψε ακόμη την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι που τη βίωσε στον τηλεοπτικό αέρα και συγκλονίζει.

Πόσο δύσκολο είναι για μια γυναίκα νέα και όμορφη να εδραιωθεί στον χώρο της ενημέρωσης;

Κοίταξε να δεις... Η τηλεόραση είναι ένας τεράστιος μεγεθυντικός φακός. Γιγα-ντώνει το «εγώ» του ανθρώπου που θρέ­φεται από την ψευδαίσθηση της ανώτερης ταυτότητας στα μάτια των άλλων. Σε συν­δυασμό τώρα με την πίεση για πρωτιά που δημιουργεί ο ανταγωνισμός, ορισμένοι γίνονται σκληροί και εγωικά παράφρονες με την ομάδα και τους συνεργάτες τους. Στο παρελθόν ομολογώ ότι έχω βιώσει δύσκολες συνεργασίες, που μου στοίχισαν δυο έλκη στομάχου. Μη με ρωτήσεις ποιος και τι... Καταλαβαίνεις πως δεν θα σου πω.

Αυτό που μπορώ να σου πω, όμως, είναι πως ήταν μεγάλη σπουδή για μένα. Έμαθα να μην «καταπίνω» συμπεριφορές, να μην παίρνω προσωπικά την έκρηξη του άλλου, να παραμένω ψύχραιμη και παρατηρητής των καταστάσεων.

Είσαι είκοσι ένα χρόνια στον ΑΙpha, αν σου ζητήσω να θυμηθείς μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές στο κανάλι, ποια θα ήταν αυτή;

Θα ξεκινήσω από την πιο δύσκολη στιγμή. Ήταν τον Σεπτέμβριο του 2016, όταν είδαμε όλοι οι συνάδελφοι στις τηλεοράσεις πως ο Αlpha, ένας από τους μεγαλύτερους ελληνικούς ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, είχε αποκλειστεί από τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών και είχε πλέον διορία ενενήντα ημερών για να πάψει τη μετάδοση του τηλεοπτικού του σήματος. Στον Αlpha, τότε, δούλευαν 750 άνθρωποι εσωτερικοί κι άλλοι τόσοι εξωτερικοί. Καταλαβαίνεις το σοκ και την αγωνία όλων.

Ποιο θα χαρακτήριζες το πιο δύσκολο ρεπορτάζ που έχεις κληθεί να αντιμετωπίσεις μέχρι στιγμής στην καριέρα σου;

Οι πλημμύρες στη Μάνδρα οπωσδήποτε ήταν ένα πολύ δύσκολο ρεπορτάζ, ακόμη περισσότερο, όμως, ήταν η τραγωδία στο Μάτι. Ήταν ό,τι πιο συγκλονιστικό είχαμε βιώσει μέχρι τότε όλοι οι συνάδελφοι. Το βράδυ της 23ης Ιουλίου ήμασταν στο κανάλι με τον Πέτρο και ετοιμάζαμε την εκπομπή της επόμενης ημέρας. Όταν ξέσπασε η φωτιά, δεν πήγαινε το μυαλό μας πως θα βρισκόμασταν μπροστά σε μια τέτοια ανείπωτη τραγωδία.

Όλη τη νύχτα βρισκόμασταν επί ποδός, συμμετέχοντας στη μαραθώνια μετάδοση του σταθμού με όλους τους παρουσιαστές. Βλέπαμε στους υπολογιστές μας εικόνες που δεν μπορεί να αντιληφθεί ο νους του ανθρώπου. Εικόνες που έστελναν οι συνάδελφοι που έσπευσαν στο Μάτι αμέσως μόλις ενημερωθήκαμε για την πυρκαγιά. Ασφαλώς δεν δείξαμε ποτέ στον αέρα τα σκληρά εκείνα πλάνα. Είχαν εντυπωθεί όμως μέσα μου και κάποια στιγμή στην εκπομπή δεν κατάλαβα πώς άρχισαν να τρέχουν δάκρυα από τα μάτι μου.

Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved