Γνωστή τραγουδίστρια «καρφώνει» τον Sin Boy: «Όταν βλέπω να μεσουρανεί ο Sin Boy…» (photos)
Showbiz

Γνωστή τραγουδίστρια «καρφώνει» τον Sin Boy: «Όταν βλέπω να μεσουρανεί ο Sin Boy…» (photos)

O Sin Boy έχει μπει στο μάτι του κυκλώνα και σχολιάζεται ποικιλοτρόπως.

Είναι γνωστή και αγαπητή τραγουδίστρια με ιδιαίτερο μουσικό ύφος. Σε συνέντευξή της όμως αναφέρθηκε στο φαινόμενο Sin Boy και δεν ήταν και τόσο ένθερμη fan του εν λόγω κυρίου.

«Προς το παρόν, έχω αποφασίσει να ακολουθήσω έναν πιο δύσκολο και μοναχικό δρόμο, καθώς το να μπεις σε μια δισκογραφική εταιρεία μπορεί να είναι σχετικά εύκολο, αλλά το θέμα είναι το κατά πόσο θα σε πιστέψει η εταιρεία και θα σε προβάλει.

Αυτή την εποχή μιλάω με τρεις δισκογρα­φικές εταιρείες, αλλά να σου πω κάτι; Όταν βλέπω πως αυτή τη στιγμή μεσουρανεί ο Sin Boy, δεν μπορώ να συνυπάρξω με ανθρώπους που θεωρώ ότι δεν υπηρετούν τη μουσική που πρεσβεύω εγώ. Επίσης, είναι ξεκάθαρο πού τοποθετούν οι δισκογραφικές εταιρείες τα χρήματα τους και, πίστεψε με, δεν περίμεναν την Τσάχρα για να βάλουν τα λεφτά τους.

Και για να εξηγούμαι, δεν έχω τίποτα να χωρίσω με τον Sin Boy. Το παιδί ξεκίνησε από μηδέν συνθήκες και κατάφερε αυτά που κατάφερε. Πολλοί, όμως, από εμάς ξεκίνησαν με μηδέν συνθήκες. Ο πρώτος που μου έρχεται στο μυαλό είναι ο Παντελής Παντελίδης, με τον οποίο συνεργάστηκα στους πρώτους του δίσκους, έκανα φωνητικά.

Γνωρί­στηκαν στο Studio Odeon στη λεωφόρο Μεσογείων, όταν γινόταν η ηχογράφηση των τραγουδιών του πρώτου άλμπουμ του Παντελίδη, με τίτλο «Αλκοο­λικές Οι Νύχτες», το 2012.

«Όταν μπήκα στο στούντιο, ο Παντελής έτρωγε ένα μπέργκερ και μάλιστα ήθελε να μου προσφέρει. Ήταν cοοΙ τύπος και μου έλεγε πολλές ιστορίες για την περίοδο που έπαιζε ποδόσφαιρο. Κάναμε παρέα στα καμαρίνια στο σχήμα Καρράς - Πάολα - Πα­ντελίδης, που εργαζόμουν και εγώ. Ο Παντελής ξεχώρισε για την αυθεντικότητα του. Έγραφε βιωματικά τραγούδια που άγγιζαν τον κόσμο. Ο Παντελίδης δεν περίμενε καμία εταιρεία και κανέναν μάνατζερ για να γίνει νούμερο ένα κι αυτό γιατί ήταν -ούτως ή άλ­λως- πρώτος στο είδος του».

Ποια όμως τραγουδίστρια έκανε την εν λόγω κριτική;

Η απάντηση στις παρακάτω φωτογραφίες…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved