Εύα Τσάχρα: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει φιλίες από τον χώρο της showbiz (photos)
Showbiz

Εύα Τσάχρα: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει φιλίες από τον χώρο της showbiz (photos)

Εύα Τσάχρα δεν δίστασε να εξηγήσει με κάθε ειλικρίνεια τους λόγους για τους οποίους δεν έχει κάποια φιλική σχέση από τον χώρο του θεάματος.

Στα 31 της χρόνια μετρά ήδη αξιόλογες συνεργασίες με καταξιωμένους καλλιτέ­χνες. Ωστόσο, μία είναι η επαγγελματική συνύπαρξη που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

«Η συνεργασία που δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι εκείνη με τη Δέσποινα Βανδή στο μιούζικαλ Mamma Mia. Μάλιστα, κατά τη δι­άρκεια που κάναμε πρόβες για την παράσταση μου πρότεινε να με πάρει μαζί της για μια παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής στη Σόφια της Βουλγαρίας, αλλά και σε συναυλίες ανά την Ελλάδα. Ακόμη μιλάμε και είναι από τους ανθρώ­πους που εκτιμώ και θαυμάζω σε αυτόν τον χώρο».

Φιλίες από αυτόν τον χώρο έχει, άραγε;

«Δεν έχω καμία φιλία από τον χώρο, εκτός από τον κιθαρίστα και τον μαέστρο του συγκροτήματος Swingin Cats, με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Θεωρώ πως πρέπει να κάνεις έναν διαχω­ρισμό ανάμεσα στις επαγγελματικές και τις φιλικές σχέσεις, ώστε να μην μπλέκο­νται τα πράγματα. Αυτό είναι κάτι που έμαθα από τη δασκάλα μου από το Ωδείο Αθηνών».

Στις 18 Ιουλίου πραγματοποι­ήθηκε η πρεμιέρα της ταινίας O Bασιλιάς των Λιονταριών, στην οποία έδωσε τη φωνή της στη Νάλα, τη λέαινα και καλύτερη φίλη του Σίμπα, ενώ σύ­ντομα θα κυκλοφορήσει και ο νέος δίσκος που ετοιμάζει.

«Όσον αφορά την τηλεόραση, υπάρχει μια πρόταση που έχω δεχτεί για το φθινό­πωρο, την οποία δεν μπορώ να δημοσιο­ποιήσω ακόμα. Προς το παρόν, θέλω να χαρώ το καλοκαίρι και να φορτίσω μπα­ταρίες για τη νέα χρονιά που έρχεται» είπε στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved