Υρώ Μανέ: Αποκάλυψε γιατί είχε ενοχές όταν η κόρη της ήταν μικρή (photos)
πηγή: Ndp Photo
Showbiz

Υρώ Μανέ: Αποκάλυψε γιατί είχε ενοχές όταν η κόρη της ήταν μικρή (photos)

Η Υρώ Μανέ έχει μια πανέμορφη κόρη 21, τη Φαίδρα, και εξομολογήθηκε γιατί είχε ενοχές όταν εκείνη βρισκόταν σε πολύ μικρή ηλικία.

Επιπλέον, μίλησε για τα λάθη και πώς έχει επιλέξει να ζει, ενώ παράλληλά ανέφερε με τι γεμίζει πια την καθημερινότητά της.

«Ποιος δεν κάνει λάθη στη ζωή του; Δείξτε μου έναν άνθρωπο. Λάθος είναι να μην παραδέχεσαι το λάθος σου, αυτό σε κάνει μικρό, μίζερο και ψυχικά ελλιπή. Το να πεις "έκανα λάθος" είναι μια γενναία πράξη, γιατί θα ζητήσεις συγγνώμη, θα προσπαθήσεις να μη το επαναλάβεις, δεν θα το εναποθέσεις στους άλλους. Κοινώς, θα κάνεις ένα βήμα προς την ουσία των πραγμάτων και της ζωής. Προσωπικά, έχω επιλέξει να μη γεμίζω με πύον την ψυχή μου. Αυτές οι πληγές είναι σαν κακό σπυρί. Κοιτάζω πίσω, αναθεωρώ, συγχωρώ, συνεχίζω τον δρόμο μου».

Πώς διαμορφώνεται όμως η καθημερινότητά της και τι επιλέγει να κάνει;

«Όταν μια γυναίκα φτιάχνει την οικογένεια της, μεγαλώνει το παιδί της, κατακτά κάποια πράγματα, ύστερα νιώθει κάπως πιο απελευθερωμένη. Λέει "Τώρα κι εγώ θα ζήσω". Το βλέπω από τον εαυτό μου. Μπορώ πλέον να πάω ένα ταξίδι χωρίς αγωνία. Έχω τη μικρή πολυτέλεια να ασχοληθώ περισσότερο με μένα, χωρίς να λογοδοτήσω πουθενά.

Μέχρι και πιλάτες ξεκίνησα! Όταν η Φαίδρα ήταν μικρή, με έπιαναν απίστευτες ενοχές. Δεν ένιωθα καλά που άφηνα το παιδί στο σπίτι και έφευγα για το θέατρο. Τώρα, άλλαξαν οι συνθήκες. Τώρα, δεν σε θέλει το ίδιο το παιδί μαζί του, περισσεύεις» είπε στο People.

Δείτε την με την κόρη της...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved