Θάνος Πετρέλης: «Τα ραδιόφωνα αν δεν πληρώσεις δεν παίζεις»
Showbiz

Θάνος Πετρέλης: «Τα ραδιόφωνα αν δεν πληρώσεις δεν παίζεις»

Ο Θάνος Πετρέλης δεν δίστασε να πει την αλήθεια του!

Έχει μια πορεία χρόνων και απεχει βιώσει μεγάλη επιτυχία. ωστόσο, κάποια στιγμή αποστασιοποιήθηκε κει εξήγησε το «γιατί».

«Η δική μου ιστορία ξεκίνησε πολύ δυνατά. Εδώ και χρόνια λοιπόν πήγαινα πολύ δυνατά. Ήρθε λίγο η κούραση, ο κορεσμός, λίγο ρουτίνα θα έλεγα. Χάνεις την διάθεση για να κάνεις πράγματα. Όταν συναντάς λοιπόν κάτι στο ίδιο με εσένα τα δίνεις όλα. Στην Ελλάδα έκλεισε ένας κύκλος μουσικής γιατί τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ και εμένα δεν με βρίσκουν σύμφωνο όλα αυτά».

Τι είναι αυτά που δεν συμφωνείς και σε χαλάνε;

«Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει. Τα ραδιόφωνα αν δεν πληρώσεις δεν παίζεις. Αν είναι καλό ή κακό το τραγούδι δεν παίζει ρόλο. Κάποιοι επιχειρηματίες προωθούν τους δικούς τους. Και φυσικά καλά κάνουν δεν θα το κρίνω εγώ όλο αυτό, ειδικά όταν έχω ζήσει μοναδικά απίστευτες στιγμές όλα αυτά τα χρόνια. Απλά νιώθεις κάποια στιγμή κορεσμό για όλα αυτά και δεν σου αρέσουν, Έτσι όπως είναι όλο αυτό το σύστημα εγώ απέχω. Έκανα συναυλίες στο εξωτερικό και είχα φοβερή ανταπόκριση. Γνήσια αντιμετώπιση, γιατί γουστάρει να έρθει να σε δει και πληρώνει για να σε δει. Όχι γιατί του είπαν ελα τσάμπα να τον δεις».

Βρήκες λοιπόν ομάδα πον παίζει αλλιώς;

«Ναι. Τα παιδιά παίζουν τίμια. Για την φανέλα όχι μόνο για την νίκη. Θα κάνουμε κάποια πράγματα για την καριέρα μας γιατί όλοι μας έχουμε χτίσει όλο αυτό που κάνουμε. Αλλά με γνήσια κατάσταση και μέσα».

Θα πήγαινες εσύ κριτής σε τάλεντ σόον;

«Θα το σκεφτόμουν πάρα πολύ. Πιστεύω πως θα βοηθούσα τα παιδιά αφού έχω βρεθεί στην ίδια θέση αλλά δεν ξέρω να σου απαντήσω αν θα το έκανα στο τέλος της σκέψης μου. Η αλήθεια είναι πως δεν μου είναι εύκολο να κρίνω ανθρώπους».

Βλέπεις πάντα τα συν και τα πλην; Αεν ρισκάρεις;

«Πάντα σκέφτομαι πολύ. Δεν λέω εύκολα ναι ή όχι».

Πηγή: Xάι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved