Μέμος Μπεγνής: Πότε διακιολογεί για κάποιον να «καβαλήσει το καλάμι»
Showbiz

Μέμος Μπεγνής: Πότε διακιολογεί για κάποιον να «καβαλήσει το καλάμι»

Ο Μέμος Μπεγνής μίλησε με ειλικρίνεια και αναφέρθηκε και στη δική του περίοδο έντονης ζήτησης, αποκαλύπτοντας πώς τη διαχειριζόταν.

Μίλησε ακόμη για την πορεία του στον χώρο, το ρόλο των γονιών του αλλά και για όσα έχει σταματήσει να κάνει λόγω κρίσης.

Τι έχει αλλάξει σε σένα με τον καιρό σε ότι αφορά την πορεία σου στην υποκριτική;

Σίγουρα έχει αλλάξει κάτι, δεν μπορώ να είμαι ο ίδιος, αποκτάω εμπειρίες παίζοντας ρόλους, ωριμάζω και πάω μπροστά. Το μυστικό για μένα είναι να μην πεις ποτέ "έφτασα, είμαι καταπληκτικός και δε θέλω να μάθω κάτι άλλο" ή ότι: "είμαι φοβερός και τσαντίζομαι όταν κάποιος μου κάνει παρατηρήσει".

Δέχεσαι να σου γίνονται παρατηρήσει μετά από τόσα χρόνια στο χώρο;

Βέβαια, εννοείται, δεν μπορώ να τα ξέρω όλα, αλίμονο αν πίστευα ότι τα ξέρω όλα τέλεια, τα κάνω όλα τέλεια και είμαι παντού καλός ή ότι είμαι φτασμένος, θα ήταν γελοίο αυτό. Συνεχίζουν άνθρωποι, μεγαλύτεροι από εμένα, να μου κάνουν παρατηρήσει, μαθαίνω και λέω κι ευχαριστώ. Όταν ξέρω ότι η παρατήρηση δεν είναι από κακεντρεχή, κόμπλεξ ή να "μου την πει" κάποιος και να με στεναχωρήσει, αλλά είναι για να εξελιχθώ, θα το δεχτώ και το έχω κάνει πάρα πολλές φορές.

Με ποιο τρόπο αποφεύγεις να "καβαλήσεις το καλάμι";

Το θεωρώ δικαιολογημένο μόνο όταν αυτό σου συμβαίνει πρώτη φορά σε ηλικία 22-25, λες: "τι γίνεται; είμαι σημαντικός, με σταματάνε, μου μιλάνε, με ζητάνε από παντού".

Το έχεις νιώσει;

Όταν συνέβη για πρώτη φορά στα 25-27, ένιωσα κάτι, ότι με ζητάνε, ότι με θέλουν, αλλά δεν ήταν έπαρση, ήταν ότι έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα. Ήρθα από ένα νησί, δεν ήξερα κανέναν, δεν γνώριζα σε ποιον πρέπει να μιλήσω, ποιον πρέπει να γνωρίσω, βίωσα κι αρκετή απόρριψη... κι όταν ξαφνικά πετυχαίνει κάτι, είναι λογικό να χαίρεσαι.

Είναι θέμα οικογένειας και παιδείας. Αν από το σπίτι σου έχεις τις σωστές βάσεις, τότε αν έχεις μεγαλώσει έτσι, δεν θα πέσεις στην παγίδα της έπαρσης. Έχω μεγαλώσει σωστά από τους γονείς μου.

Τι έχεις σταματήσει να κάνεις;

Να ξοδεύω τόσα, χρήματα όσα ξόδευα παλιά. Στην τηλεόραση βγάζαμε αρκετά χρήματα και δεν τα εκτιμούσαμε κιόλας. Όταν ήρθε η κρίση με τα χρέη, μειώθηκαν τα κασέ, οπότε πρέπει να κόψεις πράγματα. Δεν κάνω τις αγορές και τα ταξίδια που έκανα. Η πολυτέλεια μου τώρα είναι ο ελεύθερος χρόνος, γιατί δουλεύω πάρα πολύ. Αυτό το καλοκαίρι είναι εξαιρετικό για μένα γιατί έχω ελεύθερο χρόνο, μπορώ να κάνω αποδράσεις στα ρεπό, ενώ τα μεσημέρια πηγαίνω για μπάνιο, αφού έχω μόνο μια παράσταση το βράδυ.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved