Δημήτρης Σταρόβας: Η συγκινητική αποκάλυψη για το 13χρονο που ανέβασε στη σκηνή (photos)
Showbiz

Δημήτρης Σταρόβας: Η συγκινητική αποκάλυψη για το 13χρονο που ανέβασε στη σκηνή (photos)

Ο Δημήτρης Σταρόβας μπορεί να κάνει χιούμορ και ν’ αντιμετωπίζει πολλές καταστάσεις με αυτό, αλλά στην πραγματικότητα έχει πολλές ευαισθησίες.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, αποκάλυψε ένα περιστατικό που συνέβη στην παράσταση Toc Toc με έναν 13χρονο παιδάκι που πήγε να δει την παράσταση.

«Τον χειμώνα ήρθε να παρακολουθήσει την παράσταση ο Δημήτρης, ένα αγόρι 13 ετών που είχε το σύνδρομο Τουρέτ. Είναι το σύνδρομο που έχει ο ρόλος μου στην παράσταση. Η στιγμή που τον γνωρίσαμε ήταν συγκλονιστική, τον βγάλαμε και στη σκηνή. Οι περισσότεροι ενοχλούνταν λόγω των κραυγών. Κάθε τρία λεπτά έβγαζε ουρλιαχτά, πεταγόταν όρθιος. Προσπαθούσε ο καημένος να μείνει ήσυχος, έβαζε το μπουφάν στο στόμα για να μην ακούγεται. Ήταν πολύ συγκινητικό. Η μητέρα του μας λέει “Από παντού μας διώχνουν”. Εκεί νιώθεις και αχάριστος. Βλέπεις ένα παιδάκι 13 χρόνων να έχει αυτό το πράγμα, που δεν θεραπεύεται, και μετά σκέφτεσαι “Έχω προβλήματα’’; Τι προβλήματα έχω;”» δήλωσε στο people και συνέχισε:

«Ακούω συχνά να λένε “Ελα, τι ανάγκη έχεις εσύ; Όλο γελάς, κάνεις πλάκες”. Δεν πάει έτσι όμως. Είναι πολλοί οι άνθρωποι –ιδίως οι κωμικοί– που μπορεί να έχουν χιούμορ, και στις προσωπικές τους στιγμές να είναι μέχρι και ψιλοκαταθλιπτικοί. Μπορεί να με συγκινήσει το οτιδήποτε. Κλαίω στις ταινίες και παθαίνω γενικά διάφορα τέτοια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved