Φανή Χαλκιά: Διακοπές με τον γιο και τον άντρα της-Πού βρίκονται; (photos)
Showbiz

Φανή Χαλκιά: Διακοπές με τον γιο και τον άντρα της-Πού βρίκονται; (photos)

Mια από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της περνά η χρυσή ολυμπιονίκης του στίβου Φανή Χαλκιά και το καλοκαίρι της είναι διασκεδαστικό.

Πλέον ζει και αναπνέει για τον μονάκριβο γιο της Πέτρο. Είναι πραγματικά ξετρελαμένη μα­ζί του και απολαμβάνει κάθε στιγμή της ημέ­ρας ειδικά τώρα που ο μικρός χαίρεται τις κα­λοκαιρινές του διακοπές.

Παίζει στη θάλασσα με τον μόλις 20 μηνών πρίγκιπα της στη Μεσσηνία και χαίρεται κάθε στιγμή. Στην παραλία Καλογριά της Στούπας πουδιατηρεί ο σύζυγος της Λούης Καραμάνος, η ολυμπιονίκης επιδόθη­κε σε ατελείωτες ώρες παιχνιδιού μαζί με τον γιο της.

«Ο Πέτρος λατρεύει τη θάλασσα», λέει χαρακτηριστικά η ολυμπιονίκης στη Realnews και συνεχίζει: «Οι βουτιές στη θάλασσα ξεκινούν από νωρίς το πρωί και συνεχίζονται και το απόγευμα, όταν ξυπνήσει από τον μεσημεριανό του ύπνο. Του αρέσει πάρα πολύ να κολυμπάει, ενώ τρελαίνε­ται για τα παιχνίδια στην αμμουδιά!

Όταν είναι η ώρα να φύγουμε από την παραλία, δεν θέλει να φύγει και βάζει τα κλάματα. Ο Πέτρος είναι ένα υπέροχο παιδί, πολύ κοινωνικό! Ο Λούης και εγώ είμαστε τρελαμένοι μαζί του».

Σύσσωμη η οικογένεια περνάει όλο το καλοκαί­ρι στη Μεσσηνία. Τα παιχνίδια στην παραλία ξεκινούν από νωρίς το πρωί για τον μικρό Πέ­τρο, πάντα υπό την επίβλεψη και τη φροντίδα της Φάνης και του Λούη, και διαρκούν όλη την ημέρα. Η συγκεκριμένη παραλία είναι ο αγαπη­μένος τους προορισμός, αφού στο ίδιο beach bar , που αποτελεί σημείο συνάντησης της πε­ριοχής είχε γίνει και το πάρτι της βάφτισης του μικρού Πέτρου τον περασμένο Σεπτέμβριο. Τό­τε το μέρος είχε πλημμυρίσει από καλεσμένους εκπροσώπους της ελληνικής σόουμπιζ.

Το μυ­στήριο της βάπτισης είχε πραγματοποιηθεί λί­γες ώρες νωρίτερα στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Προδρόμου στη Μάλσοβα της Μάνης με νονό τον καλό φί­λο του ζευγαριού και πρώην ποδοσφαιριστή Σωτήρη Κυργιάκο. Η οικογένεια θα παραμείνει στη Μεσσηνία μέχρι και τα μέ­σα του Σεπτεμβρίου, οπότε και προγραμματίζουν να επιστρέ­ψουν στις υποχρεώσεις τους στην Αθήνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved