Γιάννης Σπαλιάρας: Η ατάκα του για τον Αγγελόπουλο που δεν περιμέναμε να ακούσουμε (exclusive)
Showbiz

Γιάννης Σπαλιάρας: Η ατάκα του για τον Αγγελόπουλο που δεν περιμέναμε να ακούσουμε (exclusive)

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr και ήταν αποκαλυπτικότατος.

Έχει ετοιμάσει ήδη τις βαλίτσες του, καθώς κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Θα πρωταγωνιστήσει σε μεγάλη παραγωγή του Netflix, ενώ πριν από λίγες ημέρες μας το ανακοίνωσε αποκλειστικά και έδωσε λεπτομέρειες γι’ αυτό το μεγάλο deal.

Το μοντέλο και ηθοποιός, στη συνέχεια της κουβέντας μας, μίλησε για την εικόνα του φετινού Survivor και υπογράμμισε γιατί θεωρεί ότι δεν «πήγε» όπως ανέμεναν. Μοιράστηκε την αλήθεια του για τον Στέλιο Χανταμπάκη και την εικόνα που δημιουργήθηκε μέσα από τη συμμετοχή του, ενώ παράλληλα ανέφερε τον λόγο για τον οποίο αποδέχτηκε να συμμετάσχει στο Nomads με απόλυτη ειλικρίνεια.

Ο Γιάννης δεν διστάζει ποτέ να λέει τη γνώμη του και δεν δίστασε ούτε και τώρα να απαντήσει στην ερώτηση για το πώς βλέπει τον Γιώργο Αγγελόπουλο ως ηθοποιό.

Κι αν νομίζουμε ότι ξέρουμε τα πάντα για εκείνον έρχεται να μας διαψεύσει με περαιτέρω αποκαλύψεις...

Παρακολούθησες καθόλου το φετινό Survivor;

Το Survivor με βοήθησε πάρα πολύ στην καριέρα μου και όσο παίζει θα το παρακολουθώ. Λόγω χρόνου δεν το έβλεπα φανατικά, αλλά το έβλεπα.

Τι διαφορές εντόπισες συγκριτικά με το δικό σας Survivor;

Φέτος νομίζω πως η παραγωγή του Survivor βασίστηκε στο γεγονός ότι θα είναι «Ελλάδα-Τουρκία» και περίμενε μάλλον ότι αυτό είναι αρκετό για να τραβήξει το ενδιαφέρον του κόσμου και δεν το πλαισίωσε με επώνυμες παρουσίες, κάτι που όπως είδαμε δεν πέτυχε τελικά! Η ιστορία της τηλεόρασης μας έχει δείξει ότι σε αυτά τα προγράμματα πάντα το πρώτο είναι αυτό που συγκεντρώνει τα βλέμματα του κόσμου και η πορεία τους μετά είναι φθίνουσα.

Τον Σάκη Τανιμανίδη πώς τον είδες; Στο δικό σας ήταν πιο κεφάτος ενώ φέτος πιο ήπιος.

Ίσως να κουράστηκε με την τρίτη φορά στον Άγιο Δομίνικο. Πιθανώς το ότι δεν είχε την αναμενόμενη επιτυχία να ήταν κάτι που επίσης τον κούρασε. Βέβαια, είναι επαγγελματίας και έκανε τη δουλειά του σωστά, αλλά όταν ένα πρόγραμμα πηγαίνει καλά μας τραβάει κι εμάς προς τα πάνω.

Όταν εσύ ήσουν εκεί είχες αλλάξει εμφανισιακά. Σε επηρέασε;

Ναι! Με επηρέασε πάρα πολύ. Βέβαια, δεν έβλεπα τον εαυτό μου γιατί δεν είχαμε καθρέφτες αλλά τα περισσότερα παιδιά μου έλεγαν ότι ίσως θα ήταν καλύτερο να φύγω και ότι μπορεί να ήταν λάθος να δίνω αυτήν την εικόνα στον κόσμο, επειδή ο κόσμος είχε συνηθίσει να βλέπει ένα μοντέλο γυμνασμένο. Οπότε, πίστευαν ότι ίσως ήταν κακό να κυκλοφορώ στην τηλεόραση γεμάτος κόκαλα. Πείσμωσα όμως!

Έπειτα από ένα διάστημα σε είδαμε στο Nomads. Πώς προέκυψε και αποδέχτηκες την πρόταση του ΑΝΤ1;

Η παρουσία μου στο Nomads είχε να κάνει καθαρά με την αμοιβή μου και με το συμβόλαιο που «έκλεισα» με τον ΑΝΤ1.

Είχε ειπωθεί ότι Acun Ilicali σας είχε στην άκρη όσους συμμετείχατε το Nomads.

Εμένα προσωπικά δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο από την Acun Medya για να με μπλοκάρει ή να με αποτρέψει από το να πάω. Κάποια παιδιά δέχτηκαν όμως τηλεφώνημα για να μην πάνε και να πάνε στο All star Survivor, αλλά όταν έχεις μπροστά σου μια πρόταση χειροπιαστή δελεάζεσαι και δεν μπορείς να περιμένεις κάτι που ίσως συμβεί μετά από έναν χρόνο.

Βέβαια, πρέπει να σου πω ότι εκτός από το οικονομικό θέμα, η θετική μου απάντηση στο Nomads είχε να κάνει και με την παρέα, γιατί με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και τον Ορέστη Τσανγκ είχαμε δεθεί πάρα πολύ. Ήταν όμως και μια ευκαιρία να φτιάξω τη σχέση μου με τον Στέλιο Χανταμπάκη.

Κι αν συμβεί το All star Survivor κάποια στιγμή είναι δυνατόν να μην είναι «ο σφάχτης της καρύδας» μέσα;

Αν συμβεί το συζητάμε!

Θεωρείς ότι ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ο άνθρωπος που είδαμε στο Survivor ή όχι. Εκείνος έκανε λόγο και για μοντάζ.

Κοίταξε να δεις! Δεν έπαιζαν όλα μας τα πλάνα αλλά σε γενικές γραμμές αυτό που έβγαζε ο καθένας αυτό ήταν. Ο Στέλιος έκανε κάποια λάθη στο παιχνίδι όπως πολλοί, απλώς αυτό που θεωρώ άδικο είναι ότι μόνο εκείνος πλήρωσε τα λάθη αυτά. Κι αν υποθέσουμε ότι υπήρχε μια κλίκα με αρχηγό το Χανταμπάκη, συνήθως όταν γίνεται ένα έγκλημα ο ιθύνων νους τρώει 20 χρόνια κι οι υπόλοιποι 10. Δεν τρώει ο αρχηγός 20 κι άλλοι κάνουν καριέρα! Καλύτερα να είσαι αρχηγός παρά τσιράκι. Πλέον είμαστε φίλοι και του εύχομαι πραγματικά ό, τι καλύτερο.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βλέπουμε ότι κάνει βήματα στην υποκριτική κι εσύ που έχεις ασχοληθεί πολύ με αυτό το κομμάτι μέσω τηλεοπτικών σειρών και cinema πώς το σχολιάζεις;

Όλοι βγήκαμε κερδισμένοι από το Survivor. Στα πρώτα επεισόδια που τον είδα στο «Τατουάζ» ήταν λίγο σφιγμένος. Μόλις πέρασαν όμως τα πρώτα γυρίσματα και άρχισε να λύνεται μπόρεσε να δείξει κάποια πράγματα.

Πιστεύεις ότι το ‘χει;

Δεν μπορώ να πω από τώρα, είναι κάτι που θα φανεί. Γενικά απ’ ότι έχουμε δει είναι δύσκολο τα παιδιά που βγαίνουν από realities να κρατηθούν για πολλά χρόνια. Όποιος αξίζει μένει στον χώρο και μένει να δούμε! Και ο Ντάνος είναι στην τηλεόραση, και ο Βασάλος και ο Μάριος Πρίαμος όμως.

Μπορεί να βρεθείς στο Netflix και στη σειρά «The Lord of the sky» ωστόσο σου γίνονται κρούσεις και για την ελληνική τηλεόραση. Δεν είναι λίγο δίλλημα;

Τα γυρίσματα στο Μεξικό δεν είναι για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε νομίζω ότι θα μπορέσω να κάνω και στην Ελλάδα κάτι φέτος αν προκύψει κάτι καλό. Έχω ήδη κάνει δοκιμαστικό για ένα τηλεπαιχνίδι, όμως δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι ακόμη. Είναι καλό να έρχονται προτάσεις και να σε θέλουν. Ελπίζω χρονικά να βγαίνει και να προχωρήσει όλο αυτό.

Όσα δεν ξέρουμε για τον Γιάννη Σπαλιάρα
Το πρώτο πράγμα που κάνει όταν ξυπνάς; «Φτιάχνω καφέ»

Η πρώτη σκέψη όταν ανοίγεις τα μάτια σου; «Δεν είναι ποτέ η ίδια. Όταν είμαι ερωτευμένος η πρώτη σκέψη είναι το πρόσωπό της»

Πώς αντιδράς όταν κάποια σου λέει «σ’ αγαπώ»; «Αν το ακούσω από τη δεύτερη μέρα τρέχω»

Πόσες φορές την εβδομάδα γυμνάζεσαι; «4-5 φορές είναι το ιδανικό για εμένα»

Θα μπορούσες να ζήσεις χωρίς γυμναστική; «Όχι! Είναι ο πιο μεγάλος μου εθισμός»

Άλλοι σου εθισμοί; «Αυτός που όλοι ξέρουμε και το καλό φαγητό»

Από τότε που είπες ότι ήταν 4.000 σήμερα πόσες έχουν γίνει; «Δε μετρούσα ποτέ. Δε μετράω. Αλλά και να μετρούσα νομίζω θα είχα χάσει τη μπάλα» (Γέλια)

Τι είναι αυτό που σε κάνει να χαμογελάς; «Η εξέλιξη»

Αυτό που σε κάνει να στενοχωριέσαι; «Η μιζέρια»






©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved