Γιάννης Δρυμωνάκος: Αποκάλυψε τον περίεργιο τρόπο με τον οποίο χαλαρώνει (photos)
Showbiz

Γιάννης Δρυμωνάκος: Αποκάλυψε τον περίεργιο τρόπο με τον οποίο χαλαρώνει (photos)

O Γιάννης Δρυμωνάκος έχει βρει νέο ενδιαφέρον και με αυτό πλέον κερδίζει τη χαλάρωσή του.

«Είναι πολλά πράγματα που κάνω ταυτόχρονα αλλά σου ξαναλέω ότι είμαι σε μια φάση που θέλω να πιστεύω ότι θα βγει σε καλό. Προσπαθώ να υλοποιήσω όσο καλύτερα μπορώ τις ιδέες παρά το τρέξιμο. Οι 24 ώρες πλέον της ημέρας μου είναι λίγες. Ωστόσο το τρέξιμο δεν με πειράζει, αφού είναι δημιουργικό» λέει και σπεύδει να αποκαλύψει τον ανορθόδοξο τρόπο με τον οποίο χαλαρώνει: «Κάθε βράδυ, με το που επιστρέφω σπίτι, μοντάρω!».

Τον κοιτάζω έκπληκτος και μου εξηγεί. «Το Πάσχα έκανα ένα ταξίδι με τη σύντροφο μου στην Καραϊβική και αποφάσισα να πάρω την κάμερα και να τραβάω. Ούτε η ίδια δεν γνώριζε ότι σκοπεύω να το κάνω αυτό. Έμαθα να βιντεοσκοπώ με drone και με underwater camera της Garmin, αλλά και μια κάμερα που έτυχε να έχει η μητέρα μου. Όταν επιστρέψαμε, θεώρησα πως θα ήταν ωραίο να ανεβάσω αυτό το υλικό στο Youtube, χωρίς όμως να αποσκοπώ κάπου».

Ο Γιάννης έχει ανεβάσει ήδη δύο επεισόδιο στο κανάλι με τίτλο «Dram Life». Ένας τεχνικός από την παραγωγή των Θαλασσόλυκων ήταν εκείνος που τον μύησε στις τεχνικές του μοντάζ και πλέον είναι ενθουσιασμένος, αφού μαντάρει για ώρες μέσα στη νύχτα. «Είναι κάτι που θα μου μείνει και θα το δείχνω στα παιδιά μου» μου λέει καθώς ετοιμάζεται να επιστρέψει πωρωμένος για να μαντάρει ξανά.

Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved